Valaki volt már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt vettem egy cipőt egy ismert cipőbolt lánc egyik Outletében. A cipő még így sem volt olyan hű de olcsó de nagyon meg tetszett így meg vettem. Kb. 4hónap után (bőr cipő,bokacsizma) az orrában lévő merevítés befelé ki puklisodott, eléggé szembe tűnő illetve pont ott van ahol hajlanak a lábujjaim így már mellette is el kezdett betörni a bőr és attól féltem hogy el vékonyodik később pedig ki lukad...na meg nem is ezt a minőségért fizettem. Így vissza vittem a rendes boltba ahol az eladó nagyon kedves volt. Felvette a jegyző könyvet és tovább küldi és mondta hogy pár nap múlva keresnek hogy mi lett. Ma kerestek meg hogy mehetek az eredményért. Be is szaladtam , és azt írták hogy a hiba külső sérülés miatt alakult ki és az XY cipő kft. nem vállalja se a javítást se a cserét. Kissé meg lepve ért mivel így tényleg nagyon gáz a cipő, persze Outletben vettem de nem volt semmi baja csak utolsó darab volt,na meg ennyi pénzért nem ezt várom 4hónap után. Az eladó azt mondta hogy természetesen nem vagyok köteles ezt el fogadni holnap vigyem be a jegyzőkönyvem és újra fel veszi és valami felsőbb vizsgálatra kerül. Valaki volt már ilyen helyzetben? Mik a "jogaim"? A jegyzőkönyvön amit kaptam írták hogy nyugodtam fordulhatok a fogyasztó védelemhez,békéltető testülethez de ők nem kötelesek el fogadni semmit tőlük.2016. jan. 5. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!