Melyik méretet válasszam?
Figyelt kérdés
Aláöltözetet (nadrág) szeretnék venni de a webshopban nincs mérettáblázat. 163 cm 60kg, xs, s és m van.2016. jan. 5. 16:44
1/5 anonim válasza:
XS és S az biztos, hogy nem a Te méreted. Örülj ha az M nem fog szorítani. Én 157/50 vagyok, de van néhany M-es cuccom is.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Mondjuk meglepődtem hogy van amiből M-est hordasz mert tesóm annyi mint te mégis xs-est hord mindenből. És még én is S/M-est hordok pulcsiból, ingből, pólóból..
2016. jan. 5. 16:59
3/5 anonim válasza:
Vannak M-es melegítőim, pizsamáim pólóim. :) Természetesen a legtöbb ruhám nekem is XS és S :) De azért valljuk be, néha jó érzés lengébben öltözni. ;)
4/5 anonim válasza:
163 cm és 59 kg vagyok jelenleg, mindenem S, legalábbis H&M, mango és mangooutlet webshopból, néha az S vagy a 36 még nagy is.
55 kilósan már bőven XS-t hordtam.
5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen otthon En is bőven nagyobb ruhákban vagyok, de azt hittem a rendes ruháid kozott vannak M-esek.
Megpróbálom az S-est, ha nem jó van lehetőség kicseréltetni a méretet.
Köszönöm a választ mindkettőtöknek, nem tudom mennyire érdekel de ment a zöldkéz 😃
2016. jan. 5. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!