Debreceniek! Hol találok egyszerű kék farmert (szűk szárút) ami olcsóbb, de nem néz ki kínaisnak?
Szétnéztem már kínaikban,de a legtöbben olyat találtam,ami fazonra jó lenne, de az anyagáról messziről látszik h kínais.Félre ne értsétek,nem utálom a kínait,van onnan nadrágom,de nem farmer,hanem sima anyag.Tudnátok nekem pár boltot mondani,ahol szétnézhetnék?
ilyesmire gondoltam: [link]
Én is kíváncsi lennék, mert hétfőn akarok menni. Én már be sem megyek a kínaikba, mert csak ritkán lehet kifogni normális darabokat. Nézz körül a Batthyány-n. Ott van egy üzlet és TimeX-es nadrágokból van választék. De van egy kis butik a Vár u.- is. Biobolt van mellette. Azt hiszem.
De feljebb is van még egy üzlet. Annak még saját honlapja is van. Csak nem tudom a címét. Ez a polgármesteri hivatallal szemben van a Kálvin téren.
jaj köszönöm!
én is hétfőn szeretnék menni.Lehet találkozunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!