Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Debreceniek! Hol találok...

Debreceniek! Hol találok egyszerű kék farmert (szűk szárút) ami olcsóbb, de nem néz ki kínaisnak?

Figyelt kérdés

Szétnéztem már kínaikban,de a legtöbben olyat találtam,ami fazonra jó lenne, de az anyagáról messziről látszik h kínais.Félre ne értsétek,nem utálom a kínait,van onnan nadrágom,de nem farmer,hanem sima anyag.Tudnátok nekem pár boltot mondani,ahol szétnézhetnék?

ilyesmire gondoltam: [link]

2010. márc. 25. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is kíváncsi lennék, mert hétfőn akarok menni. Én már be sem megyek a kínaikba, mert csak ritkán lehet kifogni normális darabokat. Nézz körül a Batthyány-n. Ott van egy üzlet és TimeX-es nadrágokból van választék. De van egy kis butik a Vár u.- is. Biobolt van mellette. Azt hiszem.

De feljebb is van még egy üzlet. Annak még saját honlapja is van. Csak nem tudom a címét. Ez a polgármesteri hivatallal szemben van a Kálvin téren.

2010. márc. 25. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:

jaj köszönöm!

én is hétfőn szeretnék menni.Lehet találkozunk:D

2010. márc. 25. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
A Csokonai Színházzal szemben lévő ruhaboltot melegen tudom ajánlani (azt, amelyik közelebb esik a buszmegállóhoz). A Nagyállomáson is van néhány bolt, amit érdemes feltérképezni, bár ott szokott lenni egy idegesítő fickó, aki folyton elvette tőlem a farmerokat, mivel "rondán hajtogattam össze"... de mind1. Az Ázsia Centrumban is akadnak minőségibb nacik, amikről egyáltalán nem rí le, hogy honnan vannak :) Kellemes expedíciót! ;P
2010. márc. 26. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ma voltam vásárolni, de nadrágot nem találtam olyat, ami tetszene. Nekem a lényeg hogy jó zsebe legyen és a kínálat szörnyű. 2 inget vettem.
2010. márc. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!