Sötét petrolszinü ruhához mi illik?
Téli esküvöre megyek vendégként , van egy petrolszinü szatén ruhám.. gondoltam egy ezüst boleró talán menne hozzá.. de tanácsot kérnék .. milyen kabátka, cipö menne hozzá ? Elöre is köszönöm . Itt egy kép a ruhárol
a sötétbordót mondtam volna, de látom esküvőre mész. de végülis az nem piros, ilyesmi árnyalatra gondolok: [link]
vagy esetleg nude. de igazából az ezüst sem rossz.
Szerintem magassarkú, magassarkú csizma mindenképpen.
Én speciel nem szeretem a bolerókat, de ez ízlés kérdése, blézerekkel jobban kiegyeznék. :)
Mivel ez egy elég sötét szín, így egy konzervatív, nem kirívó színt választanék hozzá.
Kabát meg.. hát nekem nincsenek sorban a kabátok egymás után, természetesen a legcsinosabb egy szövetkabát lenne, de fogalmam sincs, hol lesz az esküvő, mert ha tempolomban, akkor szétfagynék ilyen ruhában. Akkor egy lapos sarkú csizma, harisnyával nadrággal 55 pulcsival kabáttal és sállal elegánsam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!