Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Miért kell belekötni...

Fiúk! Miért kell belekötni abba a fiúba aki ha nagyon hideg van harisnyát vesz fel?

Figyelt kérdés
hangsúlyozom: pamutot!
2016. jan. 1. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Mert alapjában az emberek szeretnek kötekedni, kinevetni a másikat, okoskodni, megmondani a másiknak mit hogyan csináljon. Ez sokaknál bevett dolog, emberi tulajdonság.

De gondolom fiatal kamaszokról van szó, azok meg koruknál fogva degenerált hülyék és nem kell velük foglalkozni.

2016. jan. 1. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Na és súgd már meg hogy a pamutharisnyát mégis ki látja az utcán a nadrág alatt?
2016. jan. 1. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Öltöző... nem voltál még olyanba? Edzőterem?
2016. jan. 1. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már így, tudom nem kellemes érzés, ha lehet van rá mód öltöző fülkébe öltözz át, vagy olyan részén az öltözőnek, ahol nincs senki. Ezeknek amúgy mindegy mit vesz fel az ember, azt szeretik ha valamin röhöghetnek, nem kell velük foglalkozni. Felénk a fiúk rövid nadrágba és fekete harisnyában fociznak, meg fekete leggingsben.
2016. jan. 1. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Mi közük hozzá?

2. Általában azok a fiúk szólalkoznak fel ilyen baromságok miatt, mert igazából ők is qrvára fáznak, és ők is hordanának harisnyát a hidegben, csak őket otthon anyu meg apu úgy nevelte, hogy nincs panaszkodás, hanem némán tűrjenek és elvárják, hogy ne szóljon, ha valami baja van, már gyerekkoruktól kezdve arra nevelik a fiúkat, hogyha valami bajuk van, akkor az katonadolog és tartsák magukban. Ez merészen hangzik, de emiatt is hal meg a legtöbb férfi korábban a nő kortársainál, ugyanis nem mennek el orvoshoz a betegségeikkel, nem járnak el szűrésekre, pontosan amiatt, mert akkor mindenki kislánynak tekintené őket, aki minden bajával az orvoshoz fut. Ezért is hal meg több férfi rák meg szív és érrendszeri megbetegedések miatt, mert arra vannak szocializálva, hogy a bajukat tartsák magukban és, hogy ne panaszkodjanak. Emiatt nem vesznek fel harisnyát sem a nadrág alá, mert mi az hogy nadrágban fázzanak, amikor az ük-ük-dédapa ilyen időben a tóban pancsikolt és kutya baja se volt. Szóval ez nem a te hibád...

2016. jan. 1. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A két nagyobbik fiam mind a mai napig vesz fel harisnyát hidegben. Fekete vastagot. Szerintem abban semmi nincs, ha fázol vedd fel nyugodtan.
2016. jan. 1. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A 23 éves férfi kollégám is láttam hogy visel harisnyát amikor az öltözőbe kezdett átöltözni. Ő mondta hogy gondoljak amit akarok de fázik a lába rohadtul, a melegítő neki kényelmetlen nadrág alatt bent meg iszonyatosan melege tud lenni amikor az irodába adminisztrálunk vagy épp az étkezőbe vagyunk. Mondta is hogy a barátnője adta neki hogy legyen ebbe mert testhezálló meg minden és ezt találja kényelmesnek meg mondta hogy őt hiába nevetik ki nem akar 40 évesen úgy járni mint az apja hogy gondok voltak az ízületeivel és alig bírt lábon lenni 40 évesen és az ő apja is itt szúrta el hogy mindig vagy egy nadrág volt rajta kemény mínuszokba vagy kettő ami szintén nem védte rendesen a lábát a hidegtől és az ő apja is női harisnyát vett fel kínjában mert akkor nem volt semmi olyan amit normálisan alá tudna venni és ezért döntött így.
2016. jan. 4. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne belekötni ?

Szerintem ma már egyáltalán nem ciki. Sokan hordják. Nemrég egy konditeremben láttam egy pasit, aki vastag harisnyanadrágban volt (nem futónadrág, vagy sport-leggings), még rövidnadrágot sem vett rá. Öltöny alatt magasszárú cipővel nem is látszik. Télen szűk farmer vagy kordgatya alatt sokkal kényelmesebb mint a jéger.

2016. febr. 6. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!