Nők/lányok szerintetek miért vesznek fel fekete vastag keretes szemüveget?
Figyelt kérdés
Van aki szerint ez jól áll? Szerintem inkább férfias, öreges és csúnya. Láttam már tizenéves lányon is. Mért nem vesznek fel nőies szemüveget, annyi szép van?2015. dec. 31. 18:40
11/16 anonim válasza:
Már bocs, kedves utolsó, de a divatot valamilyen szinten, de minden ember követi. Fölösleges fikázni a másikat aki nálad jobban vagy kevésbé követi.
12/16 anonim válasza:
Csomó lányt ismerek, akinek jól áll. Nem értem, mért lenne férfias, vagy épp öreges. Nyilván, nem mindenkinek előnyös, de van, akin rohadt jól tud kinézni. Oké, neked nem tetszik, de szerintem ez nem a te dolgod, nincs jogod megszólni, azokat, akik ilyet hordanak.
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is pont azért veszik fel fiatal lányok, hogy így idősebbnek/komolyabbnak gondolják majd őket.
Nálam pont az ellenkező benyomást keltik ezek a "hahó én is itt vagyok, vegyetek már komolyan" ruhák-kellékek, pont azt látom ami nem szeretne lenni, valahogy kitűnni akaró, jelentéktelen lány.
2016. jan. 1. 14:36
14/16 A kérdező kommentje:
Most találtam egy ilyen kérdést, érdekes:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
2016. jan. 1. 14:39
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ilyesmit beleképzelni, de mindegy :D Ahogy gondolod.
16/16 anonim válasza:
Azért lett fekete vastag keretes szemüvegem, mert a vékonyabbak, hiába fekete, a világos még szörnyűbb, öregítettek. Nem akarok 23 éves létemre egy 40-es igazgatóasszonynak kinézni. Pedig aztán elhiteted, hogy mindenféle fazont és színt felpróbáltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!