Egy 34-es méretű farmert be lehet szűkíteni 28-asra?
Figyelt kérdés
úgy hogy ugyanolyan maradjon csak szűkbe, levisre gondolok egyébként egy 501-esre2015. dec. 31. 13:12
2/7 A kérdező kommentje:
ezért kérdezem :D mondd el miért nem lehet? 32-est másnak már sikerült 28asra
2015. dec. 31. 13:19
3/7 anonim válasza:
Szét kell szedetni az egészet, de nem lehetetlen, csak rohadt sokba kerülne.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk ha hátul át kell helyezni a zsebet, az iszonyat ronda, középről is ki kellene belőle vágni, nem csak a két széléből, szóval tippre olcsóbb újat venni teljes áron.
Én eddig csak szárat szűkíttettem, a seggrész jó volt.
Ez úgy néz ki, hogy darabjaira szedik, kivágják a megfelelő méretre és újra összevarrják az egészet.
5/7 anonim válasza:
A lábát simán be lehet, de az ülepétől felfelé nagy munka. Ahogyan előttem is írták.
6/7 anonim válasza:
Nekem Gap nadragom csinaltak meg, az oldalat megbontottak es ujra osszevarrtak. Teljesen jo lett es csinos.
7/7 anonim válasza:
Szerintem fog látszódni valamennyire rajta, hogy hozzá lett nyúlva. Ha 32-es kellene lehozni akkor még okés lenne. Zsebek mérete ott még elsüthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!