Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi ruha az ami soknak...

Mennyi ruha az ami soknak számít egy nőnél?

Figyelt kérdés
Ugye tudjuk,hogy a nők mindig panaszkodnak,hogy kevés ruhájuk van,én is ilyen vagyok,arra lennék kíváncsi,hogy bármiben mérve,pl.hány szekrény,hány db póló stb mettől számít soknak vagy kevésnek egy nő ruhatára?

2015. dec. 30. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább attól függ, hogy azok mennyire "sokszínű" ruhák mert hiába van valakinek 40db menyasszonyi ruhája ha nincs egy normális farmere, hogy egy abszurdabb példát említsek
2015. dec. 30. 10:30
 2/7 anonim válasza:
100%

A nők általában mindig újabb darabokat vásárolnak, de rengeteg férfi is.

Pl minden hónapban új szettet vesz, a régieket már nem kedveli, mert változik a divat, de nincs szíve kidobni a régebbieket.

2015. dec. 30. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet 2 szekrénnyi ha hordja akkor nem túl sok. Az a sok amit nem vesz fel csak halmozza. Lehet valami 3 polcnyi ruhával is jól öltözött, változatos és lehet valaki 2 szekrénnyivel is pocsék.
2015. dec. 30. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
semmi nem túl sok
2015. dec. 30. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor túl sok ha nem hordja. Ha kihasznalja mind akkor semennyi se túl sok
2015. dec. 31. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Sohasem lehet tul sok, pont mint a cipokbol.
2016. jan. 1. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdés,hogy hordja-e őket.Ha valakinek már 1 polc olyan ruhája van,amit 3 éve nem vett fel,na az soknak számít.Ellenben ha van 2 szekrény ruhája,amit ki is használ,hord,akkor az nem sok.
2016. jan. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!