Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebay-en és hasonló oldalakon...

Ebay-en és hasonló oldalakon mennyivel olcsóbbak újonnan a ruhák?

Figyelt kérdés

2015. dec. 29. 01:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet h olcsobbak,de silány minőség többsége,illetve a mérettáblázat sem mindig mérvadó!Rendeltem érésre már pár lánynak ruhát,abból 1 valakinek felelt meg méretileg a ruha, mert kb 45-50kg-os a lány meg alacsony..a többi csajnak nem volt jó
2015. dec. 29. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Olcsóbbak sokszor. Főleg usa olcsó, csak egy ideje rászállt a vám, és a szállítás után is fizethetsz vámot, áfát, és a postának 2k-t. Úgyhogy az unióból rendelj.

A ruhák egyáltalán nem silányak, csak olyan márkát kell venni amit ismersz. A méretezéssel sincs baj.

2015. dec. 29. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves 2-es!Leírtam h akinek több ruhát rendeltem azzal nem volt gond,többiel meg igen! Meg méretezés sem mindig pontos mármint neten nem 1 olyan vieó poszt van ahol mind fel van rakva h kik szo p ták be ruhával és mennyire nagy eltérés van
2015. dec. 29. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendeltem már pár dolgot ebayen keresztül, eddiv nem volt a mérettel gondom. Pl a farmerjeimet jó pár éve az usaból veszem. Es nem csak egy fajtát. vettem már neten boxeralsót, cipőt, kapucnis pulcsit, inget. Tisztában kell lenni a méreteiddel. És nem csak hogy olcsóbb, de a választék is sokkal nagyobb.
2015. dec. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!