Egy csomó csaj képein azt látom hogy csak egy sima legging van rajtuk, semmi szoknya vagy ilyenek. Meg persze felső. Utcán is szokták így hordani? :O
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 17:41
1/16 anonim válasza:
igen, énis így hordom. nagyon raj.:D
2/16 anonim válasza:
Persze, hogy szokták. Általában hosszabb fazonú fölsővel.
3/16 anonim válasza:
Igen, sajnos. Szerintem nagyon ciki!!!!!!!!!!!!!!
4/16 anonim válasza:
Nem kéne. Nem mindegy, hogy miről van szó, mert egy csomóan nem tudnak különbséget tenni a skinny nadrágok, jeggingsek - (vastagabb, rugalmas, farmerszerű anyagú, nadrágként magában is funkcionáló darabok) és a leggingsek, azaz a lábfej nélküli harisnyák között. És a leggingset önmagában hordani ízléstelen és béna. Mint aki félig öltözött fel. A fölé ha nem is szoknyát vesz fel, de legalább is elég hosszú felső vagy tunika kell, hogy legyen, különben gázos.
5/16 anonim válasza:
latex leggings eléggé bejön a csajokon:D F/20
6/16 anonim válasza:
Én még sosem láttam csak leggingsben mászkálni csajokat. Jeggingsben (nem tudtam hogy ez a neve) igen..na de nekem is van leggingem, el nem tudom képzelni hogy azt valaki csak úgy magában felvegye. Ennyi erővel komolyan, egy szál harisnyában is lehetne mászkálni akár...
7/16 anonim válasza:
én olyat is ismerek aki a harisnyára nem vesz semmit csak sima derékig érő pólót.. persze olyan a harisnya hogy nem látszik át de akkor is..
8/16 anonim válasza:
Én láttam olyan csajt aki csak sima legging volt és rádaásul még át is látszott ha fény érte.Nagyon gáz volt:)
9/16 anonim válasza:
Szia!
Igen,sajnos így is hordják az utcán és szerintem nagyon gáz.Nekem olyan hatást kelt,mintha elfelejtett volna rendesen felöltözni.
Nálunk a suliban is hordja így egy pár csaj,akik azt hiszik,hogy ettől lesznek szebbek.
Hordják magassarkúval meg mindennel,de most az kezdett elterjedni a sulinkban,hogy magasított szárú tornacipővel hordják,meg egy egyszerű kis nyári toppal.
Szerintem nagyon gáz,de ők tudják,az biztos,hogy én soha nem mennék úgy utcára.
Üdv!
10/16 A kérdező kommentje:
hogy tudnak ezek így utcára menni?.. köszönöm a válaszokat:)
2010. márc. 25. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!