Van itt olyan Hölgy, aki fűzőmániás, esetleg minden nap fűzőt hord? Hogyan kezdte, miért, milyen hatás volt ami elindította a fűzők felé?
Nekem megtetszet mikor tanultuk a reneszánszot a történelem órán utána kerestem s másik hétán már vettem is egy divatfűzőt attól eléggé boldog lettem s rá 2 hétre már acélmerevítésest rendeltem s azt napi szinten hordom és szeretem.
Tehát engem a történelem miatt elsősorbán és azért is mert a nőknek kötelező volt akkoriban főleg ha nemes féle volt :3
20/l
Hát persze, csupán a véletlen egybeesése, hogy ennyi fűzővel kapcsolatos kérdés volt az elmúlt pár napban, ugye?
Amúgy egyetértek az első válaszolóval.
Nekem is van, olyan felsők alá hordom amik passzosak, nagyon szèp karcsú alakot ad.
+ van egy fekete meg egy arany vègig fűzős arany ruhám amiket imádok. Bálokban hordom őket. Csodálatosak. :) Igazán a règi törtènelem jut róla az eszembe. Visszakerülhetne a divatba, mert tènyleg szèpek.
Illetve imádom a horgolt toppokat, romantikus, fodros pici topokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!