Ha a pénz nem számítana honnan vennétek a ruháitokat?
Varratnék.
pl a Zarába még egyszer se találtam olyan ruhát amit fel is vennék..
Stadivarius, H&M.
Alapból szoktam ezekben vásárolni néha.
"jól tud kamuzni az, aki azt mondja, hogy csak ugyanott, ahol eddig... :D ha nyakatokba szakadna több millió EUR, akkor is csak a balatonhoz járnátok le nyaralni? :D"
Nos, mivel eddig nem volt sem időm, sem pénzem nyaralni, valószínű ezután sem lenne rá igényem.
Ellenben tuttira vennék egy házat végre, ahol a lakhatásom biztosított. Vagy többet. Lenne végre pénzem az egészséges életmódra. A munkát nem hagynám abba, mert kell valami elfoglaltság, ellenben megkönnyíteném az életem, és nem heti 50-60 órákat dolgoznék, hanem 30at, hogy több időm maradjon az életre.
Lenne végre pénzem autóra és lenne értelme jogsit csinálni.
Ha meglenne a ház, végre lehetne gyerek is.
Pont nem a ruházkodás érdekelne, ha a semmiből hirtelen jönne 3 milliárd forint. De már mondtam, valószínű megengedhetném magamnak a jó fajta öltönyöket, amiket szeretnek is hordani az emberek, nem csak a 20 ezer forintos vackokat, ami senkinek sem kényelmes. És több ingem is lenne. Nem csak varrott, meg foltozott ruhám lenne, hanem ha elszakadna valamelyik újat vennék.
De annyira nem vagyok közel sem ahhoz, amit a kérdező mond, hogy valószínűtlennek tartom ezt, hogy el fog jönni. De ha el is jön. Akár kamunak hiszed magadból kiindulva, akár nem: nem a ruházkodásommal foglalkoznék elsőre. Mert aki ismer, ismeri a stílusom, elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!