Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a pénz nem számítana...

Ha a pénz nem számítana honnan vennétek a ruháitokat?

Figyelt kérdés

2015. dec. 25. 17:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem vennék márkásabbakat, csak azért, mert nagy nevük van. Inkább a minőséget keresném, hogy tartósabb, időtállóbb cuccaim legyenek, ne legyen pl, hogy egy vacak deichmannos cipő egy szezon után szétesik.
2015. dec. 25. 20:26
 12/23 elwera ***** válasza:
Hívatnék a lakásomba varrónőt, h mérjen le és rajzolnék néhány ruhát, hogy varrja meg. Kiélhetném a ruhatervezői vágyamat. Tudok varrni én is, de lusta vagyok rá. Boltokban soha nem kapok olyan ruhákat, amiket elképzelek.
2015. dec. 25. 21:53
 13/23 anonim ***** válasza:
Represent clothing.
2015. dec. 25. 23:38
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Pont mint most kiegeszitve pár drágább plusz farmerrel. Annyi hogy nem szamolgatnek hogy mi fér bele mi nem.
2015. dec. 26. 09:17
 15/23 anonim ***** válasza:
jól tud kamuzni az, aki azt mondja, hogy csak ugyanott, ahol eddig... :D ha nyakatokba szakadna több millió EUR, akkor is csak a balatonhoz járnátok le nyaralni? :D
2015. dec. 26. 12:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Varratnék.

pl a Zarába még egyszer se találtam olyan ruhát amit fel is vennék..

2015. dec. 26. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Stadivarius, H&M.

Alapból szoktam ezekben vásárolni néha.

2015. dec. 26. 12:33
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

"jól tud kamuzni az, aki azt mondja, hogy csak ugyanott, ahol eddig... :D ha nyakatokba szakadna több millió EUR, akkor is csak a balatonhoz járnátok le nyaralni? :D"

Nos, mivel eddig nem volt sem időm, sem pénzem nyaralni, valószínű ezután sem lenne rá igényem.

Ellenben tuttira vennék egy házat végre, ahol a lakhatásom biztosított. Vagy többet. Lenne végre pénzem az egészséges életmódra. A munkát nem hagynám abba, mert kell valami elfoglaltság, ellenben megkönnyíteném az életem, és nem heti 50-60 órákat dolgoznék, hanem 30at, hogy több időm maradjon az életre.

Lenne végre pénzem autóra és lenne értelme jogsit csinálni.

Ha meglenne a ház, végre lehetne gyerek is.

Pont nem a ruházkodás érdekelne, ha a semmiből hirtelen jönne 3 milliárd forint. De már mondtam, valószínű megengedhetném magamnak a jó fajta öltönyöket, amiket szeretnek is hordani az emberek, nem csak a 20 ezer forintos vackokat, ami senkinek sem kényelmes. És több ingem is lenne. Nem csak varrott, meg foltozott ruhám lenne, hanem ha elszakadna valamelyik újat vennék.

De annyira nem vagyok közel sem ahhoz, amit a kérdező mond, hogy valószínűtlennek tartom ezt, hogy el fog jönni. De ha el is jön. Akár kamunak hiszed magadból kiindulva, akár nem: nem a ruházkodásommal foglalkoznék elsőre. Mert aki ismer, ismeri a stílusom, elfogadta.

2015. dec. 26. 13:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Spiral Direct, Heavy Red *nyáladzik*, ReStyle, VampireFreaks, igazából az a szomorú hogy ezek nyugati szemmel olyanok árban kb mint itt a H&M/Zara csak a magyar pénztárcának drága...
2015. dec. 26. 15:16
 20/23 anonim ***** válasza:
A nyaralás szerintem teljesen más. A ruha olyasmi hogy ha ráborul valami kaja akkor annyi neki. Ha drágát vennék az lenne a vége hogy nem hordanám mert félteném. Cipőből viszont vennék jobbakat, arra most sajnálok költeni pedig jó lenne.
2015. dec. 26. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!