Ha bármit választhatnátok, milyen ruhákat vennétek, milyen márkát, milyen ruhadarabokat?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 15:15
1/7 anonim válasza:
Elegáns ruhákat:) Öltönyt, inget, ami méretre is jó + kiegészítőket (nyakkendő, mandzsettagomb, díszzsebkendő stb). egy kicsit rossz hogy túl hétköznapi a stílus.
3/7 anonim válasza:
Cerre by Clayton & Flavie Webster. 15/l
5/7 anonim válasza:
Ugyanazokat, mint most! :) Mindig azt veszem meg, ami megtetszik. Ha designer, akkor azt, ha Zara vagy akár Mango, akkor azt. Nem ár alapján vásárolok. Nyilván van kedvenc tervezőm, kedvenc üzletem, ahol sokszor megfordulok. De bemegegyek a H&M-be is.
6/7 anonim válasza:
én ugyanazokat venném mint most. zara, mango stb. de ha látnék drágábbat ami nagyon megtetszene, akkor megvenném. de amúgy nem vágyom nagy márkákra. az viszont biztos, hogy több ruhát vennék, mint amennyit most tudok.
7/7 anonim válasza:
Én biztos keresnék egy tanácsadót ha már lenne pénzem annyi ruhára hogy segítsen mert mindent összevásárolnék, de egyébként a drágább "gót" márkákból válogatnék mint pl a Punk Rave vagy a Heavy Red.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!