Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az Adidas Supersta...

Tabfan kérdése:

Szerintetek az Adidas Superstar jó télre? . A többi alul

Figyelt kérdés
Németországban lakom, viszont ahogy észrevettem az idei tél eléggé gyenge lesz. Szeretnék egy tenisz cipőt venni vagy egy sneakert. Aki járt már télen Adidas Superstarba az kérem irja le a tapasztalatait :) Vagy akinek esetleg van valami cipő ötlete ami jól néz ki, nem ázik be és tartós is,az kérem ossza meg velem. (Nike Air Force kizárva) 14/L
2015. dec. 25. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs hó, latyak akkor oké, bár én télen inkább magasabb szárút szeretek hordani.
2015. dec. 25. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 3 évig abban jártam télen, semmi bajom nem volt vele. Esetleg ha sokat várakozol valahol áthűlhet a talpa de egyéb probléma nincs vele.
2015. dec. 25. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem téli cipő.

Most egész jó idő van.

De hidegebb, latyakosabb időben, hóban egyáltalán nem jó.

Vegyél egy vagány bakancsot és majd tavasszal hordjál sportcipőt.

2015. dec. 25. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Tizenévesen anno én is jártam télen superstarban! :) Bár már régen volt, akkoriban még nagyon ritkának számított ez a cipő, emlékszem alig tudtuk beszerezni. Mikor megkaptam vele aludtam! :D 14-15 éve volt kb, én akkor voltam 13-14 éves. Le nem szakadt rólam, mindenhová azt vettem fel! Nem lett bajom benne télen, pedig még hó is volt! :) Nagyon szerettem. Most is van két pár a szekrényemben!

28/N

2015. dec. 25. 10:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. dec. 25. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is teljesen oda voltam ezért a cipőért, télen is megpróbáltam felvenni, de nekem havas-latyakos időben nagyon csúszott a talpa, állandóan paráztam, hogy elesem benne. Ez sokkal zavaróbb volt, mint hogy nem volt elég meleg/beázott!
2015. dec. 27. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem ázott be, és át se fagyott, plusz csúszni sem csúszott még ha akartam se. Most is adidas cipőben járok, ugyanolyan mint a Superstar, csak bőr.
2015. dec. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!