Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy valódi szőrmebunda mennyib...

Egy valódi szőrmebunda mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
Múlt hétvégén Zakopánéban, Lengyelországban voltunk és az ottani piacon gyönyörű szőrmebundákat, mellényeket lehetett kapni 200-250 euróért. Nem vettem, de ha jövőre is megyünk nagyon szeretnék majd venni, mert tényleg hihetetlen gyönyörűek, nagy a választék és a minőségük is jó. Egyedül az aggaszt, hogy igazi szőrmét nem akarok venni, egyáltalán nem támogatom a szőrmeipart, de elgondolkodtam hogy 200-250 euróért (60-70 ezer ft) lehet hogy ezek már valódi szőrmék. Annyi hogy ezek nem olyan gagyik amit nálunk kapni pl orsayben, hanem ki vannak bélelve, szóval igazi téli kabátok és némelyiken vannak valódi bor berakások. Szerintetek ezek valódi vagy műszőrmék lehetnek?
2015. dec. 24. 21:57
 1/5 anonim válasza:
Vannak nagyon jó műszörmék.
2015. dec. 24. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy azok voltak. Max majd megkérdezem ha legközelebb megyünk, de jó lenne tudni most is, mert akkor nem vágyakoznék utánuk.
2015. dec. 24. 22:05
 3/5 anonim válasza:
Nemrég láttam egyet, én is megfogtam, jól nézett ki.
2015. dec. 24. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Budapesten 100 ezertol kezdve egeszen millios osszegig. Milyen szorme, darabos/ egesz, mnnyire hosszu stb
2015. dec. 25. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem valódiak de ennyi pénzért ha még jelenleg is annyiba kerülnek ne habozz és vedd meg.Max befektetesnek.Itthon sokkal drágabbak.Olyan ami jól is néz ki az 500 ezer alatt nem nagyon van.
2023. febr. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!