Szerintetek egy 25 éves nőnek ez megfelelő öltözködési stílus?
Fekete magassarkú, nem a nyári fajta, de nem is csizma. 8 cm sarokkal.
Feneket takaró, vagyis rásimuló hosszított felső és hozzá harisnya (téli harisnya, kék, bordó, fekete.. Sötét egyszínűek).
Fekete karcsúsított szövetkabát, combközépig érő. Természetesen kesztű, sál ( nem körsál, sapi ha olyan az idő).
Mert sokak megszólnak érte, pedig meleg viselet, nem fázom benne. Vagy irigyek? Vagy tényleg gáz?
A farmert nem szeretem, és a laza stílus nem jön be.
Mindez 158 cm magassághoz és 46 kg testsúlyhoz realizálva.
Normális válaszokat várok. Kort és nemet is írjatok.
Igen!
Mar csak azt sajnalom,hogy nem az en parom vagy! :)
25 nő létedre lehetne egy kicsivel több eszed, hogy tudd, hogy azt veszel fel, amit akarsz, saját stílusod van, amibe senkinek semmi beleszólása, és le kéne sz..rni, hogy a másik mit mondd rólad.
Bocsi, hogy még ezt írom, de ennyire önbizalom hiányos vagy, hogy megerősítést vársz arra, amire úgyis tudod a választ?
Majdnem így járok, csak nem ekkora sarokkal, és van rajtam szoknya.
Nekem az az egyetlen dolog, ami hibádzik. Ha téli is a harisnya, az harisnya. Sort vagy szoknya kellene. Mindig gondolj arra, hogy ha átlátszó lenne a harisnya, kimennél-e csak egy segget takaró pulcsiban az utcára.
Szerintem teljesen jó. :)
Én is szívesen hordom ezt az összeállítást,csak combközépig érő felsővel és lapos csizmával :)
16/L
Volt, amikor en is igy jartam, megse szoltak meg erte.
Most sokszor 10-15cm magas cipo van rajta, sokszor minivel, megse szol senki semmit. Bar ujabban le se sz.arom mar, hogy kinek mi a velemenye.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!