Te ilyenkor télen zokniban vagy mezítláb szoktál odahaza a lakásban lenni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 18:17
11/21 anonim válasza:
Padlófűtésünk van, úgyhogy mezítláb ^^
12/21 anonim válasza:
Az én lábam szinte mindig fázik, még nyáron is képes vagyok zoknit húzni! :D
13/21 anonim válasza:
Mezitláb.Így szeretek a legjobban lenni.De mindig rámszólnak hogy vegyek fel papucsot
14/21 anonim válasza:
Én gyakorlatilag mindig zokniban vagyok. Nyáron is van rajtam. Ilyenkor télen meg harisnya.
15/21 anonim válasza:
Én mindig mezítláb vagyok otthon, télen is, pedig csak 18-20 fok van a lakásban. De nem fázok, járólapon is simán mászkálok papucs nélkül, mezítláb, amitől mindenki hülyét kap, ha meglátja :)
16/21 elwera válasza:
Télen nagy bolyhos zoknikat hordok, de időnként mezitláb mászkálok a járólapon. A párom szerint az nagyon hideg, én nem mindig érzem, mert nekem hideg a lábam mindig és hát olyan mint a padló :D
Mondjuk most nincs rajtam zokni és fázik a lábam eléggé, de a vádlim is, térdig. Csak még lusta voltam felöltözni. Lehet, h még egy kicsit vissza fekszem a paplan alá melegedni.
17/21 anonim válasza:
Zokniban,még nyáron is,csak akkor valami vékonyat,ilyenkor meg vastag zoknit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!