Szerintetek mennyire gáz melegítőben utazni, buszozni, barátnőhöz menni, iskolába járni benne stb?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 17:04
11/15 anonim válasza:
Ez nem az a szint, hogy köcsögösködés, hogy nézed hogy a másik mibe megy, de melegítőben tényleg parasztság járni. Egyáltalán nem drágább egy farmer mint egy normális melegítő.
12/15 anonim válasza:
Suliba, beülős helyekre melegítőben menni gáz.
Barátnőhöz menni benne oké, ha csak nála lesztek, és nem mentek sehova máshova.
Ha csak leugrasz egy kenyérért az teljesen rendben van, de szerintem még egy "hétvégi nagybevásárlás"-on is elmegy.
Hosszabb buszutakon (6+ óra) viszont én mondjuk csak melegítőt vagyok hajlandó felvenni, mert úgy kényelmes.
13/15 anonim válasza:
Semennyire!!! A felsoroltak közül mindenhova abba megyek sokszor. Az ilyen "igénytelen vagy" okostojások kommentjeivel ne foglalkozz :)
17/f
14/15 anonim válasza:
"Semennyire!!! A felsoroltak közül mindenhova abba megyek sokszor. Az ilyen "igénytelen vagy" okostojások kommentjeivel ne foglalkozz :) "
Attól mert nem foglalkozik vele, még az emberek 99%-a igénytelennek fogja tartani. Ahogy téged is, öcsisajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!