Hol lehet 6000 Ft alatt jó, strapabíró bakancsot kapni?
Nagyjabol lehetetlent kersz. Egy normalis cipo is 10-10e korul kezdodik, tenyleg strapabiro, normalis anyagbol keszult bakancsot 6000-ert maximum hasznaltan fogsz kapni.
Arrol most nem ejtenek szot, hogy esetleg ha 1 tel alatt nem csesznel szet 4 cipot, lenne penzed normalisra...
Ilyet újonnan sehol nem találsz.
Hogy sikerült egy tel alatt 4 csizmát tonkretenned?
vagy nagyon rossz minőségű cipők voltak vagy nem tudom mit csináltál velük
egy átlagos cipő is kibír egy telet, még ha mindennap azt is hordod
6000 Ft-ért meg jó minőséget nem kapsz, max ha mázlid van és kifogsz valami kedvezményes darabot
inkább próbálj meg jobban vigyázni a cipődre és vegyél egy jobb, de drágább bakancsot
amúgy a Decatlonban esetleg találhatsz még ennyiért
Én a Deichmannban vettem Landrovert. 8990 Ft volt. Picit több mint amit te szánnál rá de szerintem ez a 3000 Ft különbözet megér annyit hogy fél éven belül ha baja lesz cserélik. Egy noname kínais cipőt sehol nem fognak neked cserélni ha tönkremegy.
Amúgy vigyázhatnál a cuccaidra nem is értem, a 12 éves lányok csajosak, illegnek billegnek nem pedig a cipőket zúzzák szét terepen...
Tudsz ennyiért venni egyet.
Egy párat már nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!