Ki tudja mit visel, mit jelképez ezzel?
Egy régebbi kérdés végett jutottam arra,hogy megkérdezem,vajon tudja e,és foglalkoztatja e az embereket,mit hordanak,mi a jelentése egyes ruhadaraboknak,kiegészítőknek.
Legfőképp a kockás sálra gondolok,mert eddig nem vettem fel,mert mindenkin ez van,de ezek után lehet,hogy hordani fogom,mert jó célt szolgál a jelentése!
Ki tudja mit jelent és honnan ered????
És felvesztek olyan írásos pólót,amire nem tudjátok pontosan,vagy egyáltalán mi van írva???
köszönöm!
CSAK olyan felitartos pólót hordok aminek tudom mi a jelentése. Engem zavarna, ha valami ismeretlen szöveg lenne rajta. Plaesztin kendőt sem hordok.
Am. mostanában nagy divat a Marily Monroe-s táska is. Oszt.társam vett is egyet, amikor meg megkérdeztem, hogy szereti-e egyáltalán M.M-t akkor azt válaszolta "hát annyira nem ismerem.. de jófejnek tűnik..." szóval ennyit erről :DD
Én felveszek olyan pólót aminek nem tudom a jelentését.. szerintem nem mindenki nézi pont azt hogy mi van páirva a polodra, hanem inkább mindenki csak azt nézi hogy jo e a segged!
17/L.
Én felveszek olyan pólót aminek nem tudom a jelentését.. szerintem nem mindenki nézi pont azt hogy mi van páirva a polodra, hanem inkább mindenki csak azt nézi hogy jo e a segged!
de ha egy fokkal intelligensebb emberrel találkozol,tuti elolvassa...és elég ciki,ha az éppen nem rád jellemző..
szerintem legalábbis..
A feliratok többsége csöcsre van írva azt meg még a pasik is észrevehetik és lehet azért nem jössz össze a Szőke Herceg No.1-el mert azon röhög hogy mi van rád írva ;)
Amúgy igen,utánanézek hogy mi van a pólómra írva de a legtöbb felsőmön nincs felirat.
olyan 1 fa*szság ez az egész jelkép dolog..de nagyon!!!
Azt veszem fel ami tetszik..
Az a lényeg hogy jól álljon rajtam..
ennyit a bu*zi jelkézekről..
Amugy is a jelképeket csak az emosok nézi..őket meg lesz*arom mit gondolnak..
Csá
20/F
utsó,akkor vegyél fel bitch feliratú pólót,és menj ki a dunakorzóra!! :D utána el ne felejts beszámolni nekem,(antiemósnak)hogy milyen volt az éjszaka! :D Márha le tudsz ülni a gép elé..csak a hülyék,és pont a most divatos emósok nem foglalkoznak vele,hogy épp mi van rajtuk,mondjuk ha egy b*zi vagyok angol feliratú pólót veszel fel,ne csodálkozz,hogy meg akarnak bszni! :D
de a te dolgod..én nem tartom normálisnak az olyan embereket,akik úgy vesznek fel dolgokat,hogy nem tudják az mit üzen kifelé a világnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!