Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire tartósak ezek a cipők?

Mennyire tartósak ezek a cipők?

Figyelt kérdés

Ennek a gumi talpa előtt egy kis szivacsos rész van ( a fehér).

[link]

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire tartós az a kis puha anyag? Hamar ellehet járni? Ha pl kicsit kifelé lépek akkor a külső része el fog kopni?

Sajnos a barátaim közül senkinek nem volt még ilyen cipője így nem tudtak segíteni és az eladó sem mondott semmi okosat.

Ez lesz az első nem kínai cipőm ezért szeretnék érdeklődni mert nem kis pénzbe kerül.

Keressek olyan cipőt aminek a talpa teljesen gumi vagy ez is ellenálló?

A válaszokat előre is köszönöm.

22/L

2010. márc. 23. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát attól függ a tartóssága, hogy mire használod. Ha nem fogod gyilkolni, akkor 3-5 évig biztosan nem foszlik széjjel, a többi rajtad múlik. Egy nap alatt is tönkre lehet tenni, ha rock koncertekre jársz vele pogózni.

Megkérdezhetem az árát?

2010. márc. 23. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi volt,olyan ki fehér izével a talpán.

Nekem 2-3 évig bírta.

2010. márc. 23. 16:07
 3/11 A kérdező kommentje:

Mindennapi utcai cipő lenne. Ami a képen van az 13.500 Ft-ért láttam, de most sok kérdés válaszánál olvastam, hogy nem jó a Converse márka. Tényleg ennyire rossz vagy csak felfúják?

Találtam hasonló cipőt Adidas-ban is. Válasszam azt?

Akkor ez a szivacsos típus viszonylag tartós?

2010. márc. 23. 16:10
 4/11 mimcsii ***** válasza:

Nekem pont ilyenem van már 4. éve, csak más színű.

Ha rendesen kimosnám ill. kikefélném, akkor úgy nézne ki, mintha eredeti lenne, pedig nyűttem rendesen.

Vedd meg sztem, én nem bántam meg:)

2010. márc. 23. 17:29
 5/11 mimcsii ***** válasza:
Na, elírtam az előbb, nem eredetit akartam, hanem újjat.
2010. márc. 23. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nincs a Converse márkával, van 2 tornacipőm és elég jól bírják, az egyik ismerősömnek (fiú) van ilyen cipője csak fehérbe, már megvan neki 1,5-2éve
2010. márc. 23. 18:54
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nekem is nagyon tetszik ez a cipő. Remélem bírja majd a strapát mert a gyerkőc mellett most ismét munkába állok és sokat kell majd sétálnom. :)

2010. márc. 23. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy nagyon "igénytelen" osztálytársam! A gimi éve alatt Converse cipő kísérte őt a suliba minden nap! (már amikor bejárt) De ha neki bírta, és koncertekre is járt benne, meg horgászni meg... Na szóval neked is bírni fogja!
2010. márc. 23. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok és kimaradtak a számok: szóval 4 év és 2 cipő! :-)

Ja és azt azért nézd meg, hogy hol gyártották!! Ne Kína és Ne Taiwan! Mert az nem igazán ok!

2010. márc. 23. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
A Converse sokáig bírja,igaz, nekem Chuck Taylorom van (4 db) de mindegyik több mint egy éves, a legidősebb 4 éves elmúlt, és semmi baja.:)
2010. márc. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!