Hol vehetnék én sportmelltartót? (részletek lent)
Az a helyzet, hogy elég kicsik a melleim, pedig már 20 felett vagyok.
De muszáj melltartót hordanom, főleg sportoláshoz!
Ne írjátok, hogy kicsi mellre nem kell mert a melleim hiába kicsik rettenetesen lógnak!!!
Komolyan nagyon lógnak, már többen szóvá tették :(
Sportmelltartóra lenne szükségem, mert
1 a merevítősben, csipkésben nem tudok tornázni
2 azokat nem is szeretem, csak a sportosabbakat.
A melleim kicsik, jó indulattal A kosár méretnek felelnek meg.
Lemértem a mellem méreteit. A mellbimbónál a mell legszélesebb részénél 108 cm. (Tudom sok, de kövér vagyok...)
A mell alatt 98.
Az a problémám, hogy én eddig még csak B, C, D stb mellekre láttam sportmelltartót. A-s mellhez nem gyártanak? Dehát a kis mell tartó szalagjai is megnyúlnak mozgásnál illetve a kis mell is lehet lógós, nekem is nagyon lóg.
Ja és még annyi, hogy merevítőset nem viselhetek, mert van egy csomó a mellemben (már megnézettem, azt mondták nincs baj) de a merevítő pont ott nyomná meg és az nekem kellemetlen.
Így még azt sem lehet, hogy olyanban sportoljak...
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol vásárolhatnék/rendelhetnék én melltartót?
Vagy ha lenne szabásminta vagy nem tudom akár az is jó lenne és megvarratnám, habár ehhez szerintem speciális anyagok kellenek.
itt van melltartó méret kalkulátor itt kiszámolhatod hogy mekkorára van szükséged!
ez ugyan nem sport melltartó, de nincsen benne merevítő, és 3szög alakú. én a centrum áruházban vettem még anno, beedee-s márkájú volt. ebből volt nagyobb A-s is, bár a 98 az elég nagy A kosárhoz.
de ha konkrétan triumph-hoz mész ott tuti tudnak neked segíteni, ott van mindenféle "nem reális" méretű melltartó, és sztem nemkell neked kifejezetten sportmelltartó, a merevítő nélkül 3szög alakú is jól tart, és kényelmes.
ilyen: [link]
Teljesen igazad van : sportoláshoz szükséges az erős sportmelltartó!!! Nem jó egy "akármilyen", mert annak nincs elég jó tartása, a sportmelltartók sokkal erősebb anyagból készülnek...
Megakadályozzák, hogy a tartószalagok tovább nyúljanak.
Itt lehet kapni "A"-kosaras sportmelltartót :
Amúgy meg : javaslom, hogy igyál görögszénamag-teát (vagy görögszénamag kapszulát is lehet kapni), ettől 1-2 számmal megnőnek, teltebbek lesznek a melleid!!!
Kb. 2-3 havi kúra után már látható lesz a mellnövekedés.
(Higyj nekem, nekem is így nőttek meg a melleim B-kosarasról D-re kb. 6-7 hónap alatt és azóta is változatlan a méret.)
Tényleg nő a mell:O
Kipróbálom én b-s vagyok elég lenne a c méret is!
01:47 köszi, ezeket a 3szögeseket egyébként is szeretem :)
03:26 köszönöm! Múltkor néztem az otto valamelyik katalógusát, de abban sem volt csak C D stb. De örülök, hogy mégis van nekem való is! :))
03:32 Nagyon kedves vagy és köszönöm a tanácsot, de én nem akarok nagyobb melleket. Ezeket is hatalmasnak érzem (bár tudom nem azok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!