Lányok! Ti milyen bugyit hordtok?
Milyen fazon? (tanga, francia, sima) Milyen anyag? (csipke, pamut stb.) Szín, minta?
Kort is írjatok légyszi!
Általában (munka, buli, stb.): csipke brazil tanga, néha francia
Sport: pamut tanga
Alváshoz, ha egyáltalán van rajtam bugyi, akkor sima pamut.
Mind egyszínű. Csipkéből rengeteg van (fekete, fehér, vörös, krém, bézs, kávé, 3 féle kék, 2 féle pink, 2 féle lila, sötétzöld) Vörösből, feketéből és az egyik kékből van a brazil tanga mellett francia is.
A sport alsóim a fekete mellett, élénk színűek. Leginkább pink és kék színekben van.
A simák pedig bordó, fekete, szürke, meg egy csini karácsonyi.
Szerintem mindent felsoroltam. :D
28N
Hétköznapra általában csipke vagy selyem brazil vagy francia, ritkábban tanga. Sportoláshoz pamut tanga, estére meg pamut francia (de van, hogy nem hordok semmit alváshoz) Egyszínűek, kivéve a pamutok, azok között van csíkos meg ilyesmi, de egyik sem kismacis meg tudomisén.
24N
tanga napközben csipke tanga este hogy ha a barátom átjön akkor csipkés szexibb tanga, hogy ha nem jön akkor pamut tanga
színek: vörös, kék, zöld, lila, rózsaszín, fehér, fekete
minta: virágos, figurás, korhatáros karika
18/L
Hétköznap a suliban és sportoláshoz egyszerű pamut tangát hordok, a legegyszerűbbet, többnyire fehéret.
Alkalmi ruhákhoz, bulikba szoktam csipkéset, ablakosat, meg mindenféle mintájút felvenni, ami épp megtetszik.
A vékony nyári ruhákhoz, tapadós nadrágokhoz van pár darab falatnyi g-string bugyim :)
17 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!