Ez a kabát férfi vagy női? Segítség
Figyelt kérdés
Lehet butaságnak hangzik a kérdés de számunkra ez nagyon fontos, hogy kiderüljön :) Köszi előre is ! :-)
Itt a direkt link a képről : [link]
2015. dec. 12. 20:51
1/9 anonim válasza:
Ebből rohadt sokat látni. Miért nem magadon mutatod?
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy keveset lehet látni, de aki igazán szakértője a ruháknak az megmondja remélem :)
2015. dec. 12. 21:23
3/9 anonim válasza:
IQ-szint nulla, könyörgöm, akkor legalább akaszd már fel egy fogasra, vagy vállfára és jobb fényviszonyban fotózd már le!
Egy fekete pacniról SENKI nem fogja nem mondani, hogy ez most férfi vagy női kabát!
4/9 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy a fényképről kell megállapítani, csak ez az egy fénykép van róla . Ujj-nagyságából, illetve könyökfoltjából ítélve én férfi kabátnak tartom, de nem értek hozzá, nem vagyok benne biztos, ezért kértem segítségeteket.
2015. dec. 12. 21:50
5/9 anonim válasza:
Sok sikert hozzá, de én ebből semmit nem vettem ki, nem hogy még ilyen könyökfolt izét láttam volna.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért.
2015. dec. 12. 22:02
7/9 anonim válasza:
Itt mutatkozik meg a Photoshop ismeretek hiányának hátránya...
Csak a szinteket kellett volna huzigálni...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. De eddig senki sem tudott segíteni abban, hogy férfi vagy női a kabát :(
2015. dec. 13. 20:24
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy férfi. (a szerkesztett kép alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!