Miert ilyen sok fiatal lany? Miert nem tudnak kicsit visszavenni?
Van 10 par magassarkujuk + nehany ruhajuk. Villognak ask.fm-en, hogy jaj ennyi meg annyi kabatjuk van, de sehol semmi.
Nem 1 olyan beszolasuk van, hogy persze ez meg ez vacak, turis, kinais ruhakban jar, de ha az ember ert picit a divathoz, akkor rajon, hogy bizam az ilyen beszologatos csajok nagy resze szinten kinais, piaci ruhakban jar.
(tudom, nem kellene ezzel foglalkozzak, de nekem szolt be most egy 18 eves lanyka, aki mindig agyon van sminkelve, magassakuban tipeg...hogy nekem kinais cuccaim vannak csak, viszont atnezve a ruhataramat a ruhaim nagy resze nemet nem kinais uzletekbol van, a cipoim pedig szinte mind Deichmannbol vannak)
22L
ki nem xarja le az ilyenek vèlemènyèt?amúgy azt ne hidd ,hogy az ilyen netcelebek a valô èletben is milyen királyok.. a regi sulimból az egyik csajt több 10ezren követtèk a közössègi oldalakon.minden kèpe alatt nyaltak neki. a suliban meg tök egyedül volt egèsz nap,nem nagyon voltak a barátai.
szóval nem biztos,hogy a közössègi oldalak alapjan meg lehet itelni valakit.
amúgy meg ne foglalkozz a vèlemèmyèvel.gondolom azèrt jár a szaja mert neki mindent megvesznek apuèk..majd ha elkezd dolgozni kicsit átèrtèkeli a dolgot.
szóval èn nem adnèk a vèlemènyère
22 évesen nem eddig kellett volna eljutni.
Elárulom neked hogy nagyon kevés ruha készül ázsián kívül:)
Vásárolhatsz te akár brit boltban is valószínű hogy kínában készült a termék:)
Ami különbség van az annyi hogy míg a németek a jobb anyagminőségű ruhákat kapják addig kelet eu-ba a szarabbat is behozzák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!