Hol lehet kapni azt a régi papucsot ami kék-fehér és piros-fehér csíkos színekbe lehet kapni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 17:23
1/11 anonim válasza:
Én debreceni vok, tok ott 1boltot, ha érdekel írj privit,mert jo lett volna ha kiírod h te hol vagy, mert most leírhatom h itt me gitt.. de ha messze laksz akkor felesleges, tehát ha érdekel akkor írj;)
2/11 anonim válasza:
Én a piacon szoktam venni, én is nagyon szeretem, ha látok veszek három párat is, mert boltban nem lehet hozzájutni igazán szerintem. Nem tudom kínaiban van e, ott még nem néztem.
3/11 anonim válasza:
Igen nem tujuk hogy hol laksz így nehéz. Anyum rendszeresen ilyen papucsot hord, és ő Hatvanban veszi a lengyelpiacon, szóval én is a piacokat tudom ajánlani, ott általában szokott lenni.
4/11 anonim válasza:
ez engem is érdekelne :)pl budapesten
5/11 anonim válasza:
A neten van fent hirdetés!!!Fejér megyébe van de postázni is tud gondolom.az expresszen található van mindd a három színben nála,engem is meglepett,hogy lehet még pirosat kapni!!!
6/11 anonim válasza:
Kellene egy fórumot csinálni,vagy blogot!nem?az összes csíkos papucsot viselő és kedvelő ember rajta lehetne!fotókat kérek hozzá,ötleteket,megelégedettségi véleményeket!!!
7/11 anonim válasza:
Teszvesz Bonyhád!!! Csak kék-fehér van nála de 1300ért adja!!!Sárospatakon,Sátoraljaújhelyben és Kazincbarcikán is van már!!!Hála istennek egyre többen hordják -e remek terméket!!!Aki támogatja a blog,fórum,vagy mindenkilapja ötletet,az írjon!!!
8/11 anonim válasza:
Helló mindenki!!!
Csíkos papucs Vatera és Zsibvásár!!!1499 jó magyar forint az ára!van kék,fehér,és piros!!!jó minőség!
9/11 anonim válasza:
Sziasztok!
Engem is érdekelne,h lehet -e még ilyent kapni? Ti lányok sokan hordtok ilyen papucsot?
10/11 anonim válasza:
Ha tudna valaki ebben nekem is segíteni pontos címmel, ahol meg lehet rendelni azt megköszönöm. Ugyanis már vagy 3-4 éve keresek ilyen papucsot, de a környékemen nem találok sehol. Komárom - Esztergom megyében lakom. szinuhe4@citromail.hu -ra is küldhettek választ.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!