Miért nyúlnak ki nagyon gyorsan még a márkás nadrágjaim is?
Sajnos a Bershkának is csak a neve nagy, de egyébként gagyi a minőség.
Én a Levisbe megyek, ha egy tartós, hosszútávon is hordható farmert szeretnék. Rengeteg fazonjuk van, és tényleg évekig hordhatod. Befektetés, mint egy jobb cipő, vagy kabát, hisz sosem megy ki a divatból. Szerintem érdemes rászánni az árát.
A Bershka ugyanolyan gagyi mint a terranova. Nekem sokféle farmerom van, Levi's, Tommy H, Pepe, ezek persze jók, de amit nagyon szeretek azok a Zara farmerek, és azok nem is drágák az előzőekhez képest. Nekem is nyúlt mar ki Guess farmerom, 40 ezer ment a kukába.
Ha nagyon sztreccset és nagyon szüket veszek, az nagyon kényelmes és csini az elején, de rájöttem hogy kis idő után ezek kinyulnak, mindegy melyik márka, mert a gumik nem bírják a terhet. Így hat jobb ha olyat veszel, ami csak kicsit szteccs.
Nekem évekig bírják, bármilyen márka, mindegy, hogy olcsó vagy drágább.
Hogyan mosod őket? Nem lehet, hogy azzal van a gond?
Vagy esetleg túl kicsit veszel és ezért nyúlik nagyon?
Én is vettem már pár ilyen plázás nadrágot, ami kinyúlott, kitérdesedett. Utána mindig húzogatnom kellett a derekát, mert csúszott le. Én bevágtam a szárítógépbe és cső, összement hordhatóra :D
Amúgy meg a Tescoban vettem 2-3 F&F-es farmert, azoknak semmi ilyen baja nem volt, olyanok, mint amikor megvettem őket. És nem 10.000-be kerültek, mint a H&M-ben meg a többiben.
Nagyon alacsony hőfokon kell mosni mert a meleg vízben a gumiszálak tönkremennek.
A legolcsóbb nadrág is tartós marad ha langyos víznél nem mosod melegebb vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!