H&M-ben M-es méret tényleg M-es méretnek felel meg, vagy kisebb, nagyobb annál?
Figyelt kérdés
Webshopon szeretnék vásárolni egyszínű pamutpólókat. Egyik féle jobban igazodik az alakhoz, úgy nézem, a másik annyira nem nyúlékony talán. 164 cm vagyok és 58-60 kg.2015. dec. 6. 16:34
1/7 FPSusername válasza:
Hát én XS méretűt vettem magamnak de én 170 cm vagyok és 51 kg egyántalán nem rövid az XS méret sem, sőt még hosszúnak mondanám.(én a feszülőset vettem) Szerintem neked S méretű jobb lenne a magasságod miatt. Bátyám is 58-60 kiló és kb 174 cm neki elég az M es méret. De neked a magasságod miatt elég az S es méret.
2/7 anonim válasza:
Mi az hogy "tényleg M-es"? Nincs szabvány M-es. Viszont van a weboldalon mérettáblázat, ahhoz viszont nem a súly a lényeges adat, hanem a mellbőség, derékbőség.
3/7 A kérdező kommentje:
Az S méret 36-38asnak felel meg? H&M mérettáblázat szerint igen. Én általában M-es felsőket veszek. Van egy Tailly Weijl 38-as felsőm, igaz az szűkebb szabású.
2015. dec. 6. 16:57
4/7 anonim válasza:
szerintem a h&m-ben minden nagyobb, mint más hasonló boltokban. én általában S/M méret vagyok, de h&m-ben szinte mindig bő az M-es, sőt van, hogy XS-t kell vennem. szerintem neked is jó lesz az S-es..
5/7 anonim válasza:
H&M-ből van olyan S pulcsim ami picit nagy rám, és van olyan L pulcsim ami éppen jó. Szóval nem egységes a méretezésük, fazontól függ lenginkább melyik kell. Melyik pulcsira gondolsz?
6/7 anonim válasza:
Szerintem is az áruk nagy része mintha nagyobb lenne egy mérettel.
7/7 anonim válasza:
Amiket én rendeltem, mérettáblázat szerint tökéletesnek kéne lenni, de iszonyat nagyok... szóval kisebbet vegyél mint ami a táblázat szerint kell rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!