A gucci vagy a dior nagyobb és drágább márka?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 20:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem kb ugyanolyanok. Talán a Dior drágább.
2/8 anonim válasza:
sztem gucci
azt még énis ismerem xD
3/8 anonim válasza:
Ha jól értelmezem a kérdést: Melyik drágább/nagyobb márka?
>Ha így van akkor a Gucci sztem valamennyivel drágább.
4/8 anonim válasza:
Egyforma. Mindkettő a 100 legnagyobb divatcég között van. Nincs köztük különbség, tényleg...
5/8 anonim válasza:
nagyjából egy szinten vannak - a legmagasabb szinten.
különben meg, aki megengedheti magának az ilyet, az általában már nem azt nézi hogy melyik a nagyobb, hanem hogy melyik csinált éppen jobb holmikat :)
6/8 anonim válasza:
A 2009-es Interbrand listán:
Gucci - 41. hely
A Dior még a listán sincs.. Sokkal híresebbek a Prada, Vuitton, és a Chanel, sőt a H&M is!
7/8 anonim válasza:
A Gucci klasszisokkal jobb, bár bizonyos rétegnél inkább csak az éppen aktuális felkapottság számít így lehet nekik a Dior híresebb.
Igazából a Gucci messze megelőzi a Diort.
8/8 anonim válasza:
A Gucci főleg a ready-to-wear kategória egyik legjobbja, míg a Dior haute couture alapja, ezért érthető, h a Gucci olcsóbb és jobban elterjett, mint a Dior, ami jóval drágább, ellenben a Dior ready-to-wear -es kollekciók kb olyanok, mint a Gucci és a többi márka kollekciójaik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!