Te milyen ruhákat hordasz? Kiegészítőket? 17F Én kapucnis felsőt hordok
Én ilyeneket:
-bakancs vagy magasított szárú, fekete cipő, néha a régi, szétbaszódott, lyukas, fekete Vans-cipőm
-fekete, szűk szárú (csőgatya) gatyák, a legtöbbnek kiszaggattam az egyik térdét
(általában a női nadrágok között szoktam keresni, szerintem nem gáz, nem is látszódik rajtuk, hogy nőiek, és még kényelmesebbek is szerintem, mint a férfi nadrágok)
-szinte csak szürke vagy fekete pólók, sok black metal bandás pólóm is van, a pólók alá szoktam egy másik, hosszabb, segget takaró, aszimmetrikus pólót húzni, ezeket általában magamnak varrom, de valamikor láttam ilyet boltban is, párat néhány helyen kilyukasztottam az antikolt hatás kedvéért
-a póló fölé egyszínű, fekete, cipzáros, kapucnis pulcsi, néha segget takaró, cipzár és kapucni nélküli, néhány helyen kilyukasztott, sötétszürke pulcsi
-olajzöld, hosszú, cipzáros, kapucnis kabát
-télen fekete sapka, szürke sál
-ha az öv annak számít, akkor ez az egyetlen kiegészítő, amit hordani szoktam, ezen kívül nem nagyon :D
20/F
Én teljesen feszülős skinny csőnacikat hordok, olyanokat amik rendesen feszülnek a fenekemen, és teljesen a lábamra feszülnek még bokánál is. :-) Általában én is nőit szoktam venni, mert azok sztreccsesebbek, és ezért jobban állnak. :-)
Felsőnek is a szűk fazonú pólókat és pulcsikat szeretem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!