Melyik csizmát lenne érdemesebb megvennem?
Jelenleg van egy magassarkú bokacsizmám, mit imádok, de a magas sarka miatt nem alkalmas ara, hogy hosszabb utat megtegyek benne gyalog. Ezért szükségem lenne egy lapostalpú cipőre, amit hidegebb időben is tudok hordani és kényelmes is, még ha sokat járok is benne.
Amit rólam tudni érdemes, hogy vékony vagyok és magas, ezért letettem a hosszúszárú csizmákról és inkább ezt a két fajta típust választottam:
1. [link]
2. [link]
Nektek milyen van? Mik a tapasztalataitok? Melyiket választanátok?
Mi a gond a hosszú szárúakkal?
Igazi téli időbe az való.
Ha ezek közül kell választani, akkor az 1.
A 2. totál beázik a gumis résznél.
Nekem normális, hosszú szárú csizmám van, én megfagynék egy ilyen rövidben télen. Nem most :) Hanem amikor tényleg téli idő van, mínuszok, hó, latyak.
Ja és én is vékony és magas vagyok, és nincs gondom a hosszá szárral.
Inkább a második, nekem a láncos cuccok nem jönnek be. Ráadásul ez a típusú lánc a vizes időben lehet, hogy le is kopik/elszíneződik hamar, akkor meg nagyon igénytelenül fog kinézni. Ha egyébként meg ezüst ékszereket hordasz, ahhoz is nagyon elüt.
Az első belebújóssal meg az a bajom, hogy nekem az összes belebújós cipőmnek a sarka le van kopva, mert általában úgy veszem le, hogy az egyik lábammal tolom le a sarkánál, bár ez az én hülyeségem. Kényelmesebb úgy állva levenni. Ha rajtam múlna, akkor zipzáros és lánc nélküli.
Szerintem inkább az 1-es.
De miért nem lehet hosszú szárú? Én is vékony vagyok , magas is és nekem is hosszú szárú csizmám van.
Köszi az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat!
Hosszúszárút azért nem akarok, mert nem kényelmes, nagyon "lefogja" a lábam, nem kell. Nekem a rövidebbek kényelmesebbek, meg tudom hordani tavasszal meg ősszel is. De ne térjünk el a kérdéstől :)
Nekem az első (típusa) tetszik jobban, sok ilyen csizmám van (cipőmánia:D) viszont nekem az a tapasztalatom, hogy ezek nagyon hidegek! :(
Amúgy én is utálom a hosszú szárú csizmákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!