Milyen férfi felsők ( ing, pólók) divatosak idén? 19/f
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy két pólót inget, de nem tudom hogy pl kockás ing még divat-e meg ilyenek :D2010. márc. 21. 19:18
1/4 anonim válasza:
Én inkább a csíkosakat szeretem, az sokkal fiatalosabb. Bátran válaszok színeket (szeretem az élénk fajtákat is), persze úgy, hogy összhangban legyenek.
18f
2/4 anonim válasza:
mert ha nem divat,akkor nem veszel kockás inget?Van lány,akinek meg pont az a gyengéje,ha valaki kockás ingben van!!!divat ide vagy oda..sztem ma már minden divat..
3/4 anonim válasza:
Utálom ezt a szót, hogy "divat". Ne divatos legyél, hanem stílusos! Ez pedig nem azt jelenti, hogy öltöny+nyakkendőben menj a sarki boltba, hanem hogy azt vedd fel, ami neked tetszik, és ami a személyiségedhez illik. Ha színben és fazonban összeillik, ami rajtad van, igényes és illik HOZZÁD, akkor tök mindegy, hogy mi a divat! Pl. a cowboy kalap nem divat, de ma láttam egy srácot ilyenben, és nagyon bejött, mert látszott rajta, hogy jól érzi magát benne. Ha kockásat akarsz hordani, akkor hord nyugodtan, ha éppen sárga alapon hupilila szivecskéset, akkor meg azt. :D A lényeg, hogy jól érezd magad benne! 20/L
4/4 A kérdező kommentje:
:) oks
2010. márc. 22. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!