Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&m ben miert szaglasszak meg...

H&m ben miert szaglasszak meg a ruhakat ha cserelsz meg miert. Bunkoznak mikor ok hirdetik hogy 30 napig cserelheted?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 00:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

3 hét után ne csodálkozz, hogy azt feltételezik, hordtad.

Én is dolgoztam kereskedelemben, nagyon sok pofátlan vevő próbált használt árut visszahozni, és követelték a pénzt, mikor nyilvánvaló volt, hogy fogyott a termékből.

2015. nov. 30. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Azért 3 hét sok idő az ember nem 3 hét után jön rá hogy valami mégsem jó. Akkor is ha a cég elvileg engedélyezi ne csodálkozz ha 3 hét után alaposan átnézik mit viszem vissza.

Ritkán viszek vissza holmit nemrég egy cipő volt az, mert ahogy elképzeltem hogy hordom, úgy nem állt jól és nem akartam hogy 20 ezerért állon a szekrényben de a következő nyitvatartási napon vittem is vissza (szombaton vettem, hétfőn cseréltettem ki) a pénzt is visszaadták volna simán de nem volt rá szükség.

1 héten belül oké, végülis nem biztos hogy az ember útba tudja ejteni, van ideje stb de azért 3 hét az 3 hét.... akkor is ha elvileg 30nap van eldönteni....

2015. nov. 30. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

"viszegettem magammal mintának másik h&m ekbe hátha valahol van nagyobb"

Hát én pl. nem szívesen venném meg új áron azt a ruhát, amit te három hétig cibáltál a táskádban boltról boltra. Nem is értem, mi a francért nem jegyezted meg, hogy s-es vagy m-es, ahelyett, hogy viszed méricskélni???

2015. nov. 30. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 3 hét után is szoktam rájönni, hogy nem jó, vagy hogy nem kell. Teli a szekrény olyan ruhákkal, amiket soha nem vettem fel, nemhogy 30 napig... sok ember nem ér rá boltba szaladgálni naponta. De ha megnézik, az minden, csak nem bunkózás.
2015. nov. 30. 22:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy elado ne legyen bunko belőlem él mint írtam bunkózott nem csak szgaolgatta a ruhát pofákat vágott stb. Ezt a lehetőséget ők adják. Mintának meg nem méregetni vittem hanem hogy ha nem találom rá tudjak kérdezni az adott boltban van e ez a ruha, hol találom.
2015. dec. 1. 01:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!