Szerintetek szép ez a nadrág?
Figyelt kérdés
Itt rajtam van a nadrág, csak a hátteret le foto shoppoltam..A barátnőim azt mondják hogy nem szép és a pasimnak sem tetszik..
Szerintetek??? :)
2010. márc. 21. 17:47
11/24 anonim válasza:
Nekem bejön. Figyu, ha tetszik,akkor vedd fel bátran, neked kell, hogy tetszen, nem másnak, te kell jól érezd magad benne.
12/24 anonim válasza:
nehogymár ne hord!Nagyon jól néz ki *.* ha már nem hordod add nekem xD csak vicc
de nagyon jó nyugodtan vedd fel
14/24 anonim válasza:
sztem az a fodrot lelehet róla operálni, egy varrónő biztos tudna vmi ötletet adni, és rendesen megcsinálni. mmint szerintem anélkül istencsászárübermegakirály a nadrág:D de amúgy tényleg, ha neked így tetszik akkor hord nyugodtan, mert jól áll.
15/24 anonim válasza:
nekem bejön :D.sztem tiszta vagány :D én biztos hordanám:D
16/L
16/24 anonim válasza:
Olyan furcsa,egyedi,szokatlan.Én még nem láttam ilyet,de egy ilyen naciban legalább egyedi lehetsz,és nem fog veled minden sarkon szembejönni egy ugyanilyen.Ha vagányabb lány vagy akkor meg tuti jól fog állni,bár én nem vállalnám be,nekem nagyon eltér az stílusomtól.
17/24 A kérdező kommentje:
köszi a komikat..lehet megoldom valahogy majd azt a fodrot, amugy meg kuva drága farmer volt és pont azért mert 1 ritka darab! :)
Szerintem átszabatom valami szolidabbra, mert a nadrágot mindig 1 rozsasziin hello kittys felsővel szoktam hordani és olyankor olyan EMos beütésem van, pedig nem vagyok az :D
Még 1x köszi mindenkinek a véleményt! :)
2010. márc. 21. 21:14
18/24 anonim válasza:
szerintem szar a gatya, és a képen nem hiszem hogy te lennél....
19/24 anonim válasza:
Szerintem meg pont ettől a fodortól olyan különleges,én így hordanám ha már kiadtam volna érte a lóvét, és ha már megvan gondolom azért vetted meg mert tetszett NEKED!Ne halgass másokra csak magadra.(Am. tényleg nehéz elhinni hogy te lennél a fotón,ilyen szép hasa senkinek sincs:O )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!