Ez a cipő megfelelő szalagtűzésre?
Figyelt kérdés
Magassarkúban nem tudok menni, ezért ezt választottam. Csak attól félek, hogy mások mind magassarkúban lesznek és én leszek egyedül laposban.
2015. nov. 29. 13:04
1/5 anonim válasza:
Anno én is laposban voltam, de nem gondoltam hogy kitűnnék vele.
Sőt kiderült hogy a negyed osztály laposban lesz, főként a kényelem miatt:)
2/5 anonim válasza:
4-5 centis éksarkúban csak tudsz menni... Hidd el, csinosabb sokkal. Esetleg ha nagyon vékony vagy, akkor elmegy a balerina.
3/5 1112 válasza:
Szerintem jó. Ízléses, elegáns darab.
4/5 anonim válasza:
Nálunk is sokan ilyenben voltak. Főleg azért mert hosszú az éjszaka és utána jön még az aferparty, a szalagtűzés meg a legelején van. Ha már ott elkezd fájni a lábad, akkor egész este szenvedni fogsz.
Nyugodtan menj ebben a cipőben.
(Egyébként aki soha nem hord magassarkút az a pár centi éksarkat is megérzi, pláne ha egész este kell hordnia)
5/5 anonim válasza:
Ha ebben szeretnél lenni,legyél ebben. Senki nem fog a cipőddel foglalkozni hidd el. Én egy telitalpú fekete nyári szandálban voltam mert nem volt pénz venni egy szép magassarkút (minden elment a táncra meg a többire). És senki nem jegyezte meg hogy mibe vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!