Minden menyasszonyiruha-szalonban vannak színes, tehát nem fehér vagy fehér árnyalatú ruhák, vagy csak egyes szalonokban?
Elfogadom bár nem teljesen értem...A megvásároltat nem varrják vagy hogy?A mi vásárlóink,akik rendszerint közszereplők annak örülnek,hogy limitáltat és nem tömeggyártottat hordanak,ami szembejöhet az utcán bármikor.
Üdv: egy divattervező.(nevet direkt nem írok ide,nehogy reklámnak minősüljön).
Hát a stílusodból ítélve nem csodálom,hogy inkább elszúrták a ruhádat,csak hogy szabaduljanak...
Pont magasról teszek rá mit húzol magadra.
Mégis mit vártál? Idejössz, és rám akarod tukmálni a varratást, miután nyilvánvaló a kérdésemből, hogy nem ezt döntöttem el, ráadásul kulturáltan elutasítottam az ajánlatodat, de te továbbra is reklámoztad a műhelyed olyannyira, hogy a moderátorok törlik is két vagy három válaszodat, és meg sem próbálsz a kérdésemre válaszolni. Valahogyan rá kellett vegyelek, hogy hagyd abba, mert nem erre vagyok kíváncsi, nem? Te mit tettél volna a helyemben?
Én megértem, hogy rosszul megy, a mai világban kell a kliens meg minden, de nem így kell őket bevonzani. Akik varratják, azoknak a kérdésénél valószínűleg nagyobb sikerrel jársz.
Te nem veszed észre hogy mindenki le.arja a kérdésed?
Reklámozza a fene,szerencsére olyan felső tízezer kategóriájú személyiségek járnak hozzánk,akik téged megvennének kilóra ha kell.
Menyasszonyi ruhát keresek es így keveredtem ehhez a kérdéshez.
De jesszus nem csodálom hogy a kölcsönzősök egyes menyasszony okat hisztis pi@ának titulálnak.
Tényleg gáz ahogy irkalsz nem csoda hogy nem valaszolt senki,nyilván neked semmi nem jo.
Eggyet jo ha megjegyzel nem korulotted forog a világ és ilyen mentalitással szerintem nemnagyon fogsz ruhát találni.kimoderáltathatod az enyémet is,de a teny az teny marad idegbeteg pi@a vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!