Melyik cipőt választanád?
Figyelt kérdés
Voltam ma Deichmann-ban, belekukkantottam a tavaszi felhozatalba. SOk jó cipőt találtam, azonban választani nem tudok. Neked melyik tetszik?
2010. márc. 20. 22:37
11/19 anonim válasza:
Az utolsó előtti jó.Elég ütős.Ha van hozzávaló stílusod vedd meg!
13/19 anonim válasza:
Utolsó előttit választanám, mert jól néz ki. De nagyon magas. Ami még nem is baj, én hordok magasabbat is, csak a 8ezer forintos kategória egy kalap ratyi, fájni fog benne a lábad és kényelmetlen lesz benne menni. Anyagot is spórolnak ki belőle, ami miatt nem olyan stabil a járás benne. Ilyen hű de dögös magas cipőt huszonsoknál érdemes elkezdeni, mert azokat meg is éri megvenni, lehet nyűni sokáig, nem egy szezonos, kényelmetlen, láb deformáló fos.
15/19 anonim válasza:
Sajnos az összes cipellő gyönyörűséges! De talán a 4, ha nagyon muszáj választani! :-)
17/19 anonim válasza:
Egyes mindenképp. A többi nekem túl... nem letisztult. :)
19/19 anonim válasza:
áhhh a 2-es csurog a nyálam XDD lehet én is beszerzek egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!