Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord szinte minden nő...

Miért hord szinte minden nő bakancsot vagy lovaglócsizmát?

Figyelt kérdés
Kort is kérnék
2015. nov. 22. 09:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
19#,Nem ismersz,nem ítélhetsz az alapján,hogyan válaszolok a te rendkívül megnyerő stílusodra :D Tudod,ahogy te,én is úgy... Amúgy meg tényleg nem menne,menthetetlen eset vagy,isten irgalmazza a lovakat ilyen emberektől! Azért örülök,h tudsz okosakat mondani,és az a piros pacsi nyomkodása nagyon megy :D
2015. nov. 22. 17:31
 22/35 anonim ***** válasza:

#21 te miről beszélsz? :D

te kezdted azzal, hogy milyen nevetséges hogy lovaglócsizmát hordanak az emberek, azt se tudják hogy néz ki egy ló, cicababákról hadoválsz, meg hogy leszólnak amiért lovagolsz. ez egyáltalán hogy jön ide? kit érdekel? :D hogy a fenébe ne ítélhetnélek meg az alapján, hogy milyen hülyeségeket gondolsz? :D eleve te kezdtél el személyeskedni swagyolo barátokkal, meg iphone-nal, amikor azt se tudod ki vagyok. de persze én ne ítélkezzek. :D nem nyomkodtam piros kezeket, de most hogy mondod biztos fogok. :D

ennyi erővel ne hordj farmert, mert azt munkások hordták, hogy ne látszódjon rajta a kosz. ugyanaz a kettő. praktikus, ezért hordja az ember a lovaglócsizmát, a farmert, a bőrkabátot, mégha mindenkin az is van kb, érted? PRAKTIKUS.

2015. nov. 22. 17:57
 23/35 anonim ***** válasza:

Isten itt kreténkedik az állovas pedig ha lenne egy csepp agya tartalommal töltve akkor tudná a nyomorékja hogy amit a nép hord az nem lovaglócsizma csak hasonlít a fazonja. Nyilván a műbőr vagy akármilyen csizmákat nem lovagolni árulják a Dikman üzleteiben hanem viselni utcára. Miről is gagyorészik akkor az úriember? :)

Senki nem lovaglócsizmában jár csak olyanban amelyik hasonlít fazonban. Ennyi. Mi a vita tárgya akkor?

Amúgy lehet ugatni hogy mit hordtak a nők, azt hordják ma amit kapni lehet. Zömmel kényelmes lapos csizmákat és mellé a jeges úton hordhatatlan tűsarkú csizmákat. Átmenet nem igazán van! Érdemes megnézni a boltok választékát. Persze lehet csináltatni meg designer darabokat venni de ugyebár az nem az átlag számára elérhető.

Zomiman meg osztja az észt a cicanacijában és közben a keze benn a gatyában és arra veri hogy trollkodhat...istenem mennyi nyomorék van akiknek ennyi öröm jut csak. Részvétem.

(Nálam tiltva is van Zoliman barátunk, ugyanis hajlamos privátban mocskolódni aki nem ért vele egyet.)

2015. nov. 22. 20:30
 24/35 A kérdező kommentje:
Befejeznétek. Ba+!!!!!!Elég!
2015. nov. 22. 20:31
 25/35 anonim ***** válasza:

"Hajlamos mocskolódni" persze, kis hazudós, írtam neki, de abban nincs semmi mocskolódó, játszani tudod az eszed kis öntelt hülye.

Az állítólagos mocskolódásom:

Ha annyi eszed sincs hogy letiltasz és nem kell látnod a válaszaimat, akkor legalább ne akarj szabályozni mihez mit írja, hisz pont erről szól az oldal!

Engem pedig nem láttál hogy szoktam öltözni, az nem zavar hogy a sok páva 40kg ecsethajú, csőnadrágos, sminkes bu*igyerekekre buktok ti csajok, az nem bu*is, ellenben velem, aki nem ilyen.

(Egyébként pedig nem tudsz csak úgy letiltani észkombány)

2015. nov. 22. 21:47
 26/35 anonim ***** válasza:

Sajnos csak az üzenetet lehet letiltani vagyis olvasatlanként törlődik de ez nem most volt hanem hónapokkal ezelőtt.

Sajnos a válaszait muszáj látnom pedig nem mervado divat temában egy félig nőnek öltözött akárki.

2015. nov. 23. 05:21
 27/35 anonim ***** válasza:
ezt a fantasztikus üzenetet én is megkaptam tőle:D és valóban, csak a válaszokat lehet letiltani, azt nem, hogy megjelenjenek-e a hozzászólásai..
2015. nov. 23. 08:42
 28/35 anonim ***** válasza:
10%

23-!

Ha jol megnezed Zolimant o sem kulomb toletek, csak mas a velemenye, es ezt nem tudjatok toleralni mert ide egy ugymond hitkozosseg jar akik egy csoportot alkotnak ,de ha valaki nem csatlakozik ehhez a csoporthoz akkor kirekesztik!

2015. nov. 23. 10:58
 29/35 anonim ***** válasza:
5%

Nem öltözök félig nőnek, az ahhoz messze van, ha fekete leggingset hordok, de a többi szerelésem fiús, nem vagyok páva, se yolo kinézetű.

Ellenben ti csajok tényleg félig biztos elfiúsodtatok, az nem zavar, hogy csupa fiús holmit hordtok, és sok olyant, amit nem is utcára való, gyakran egészen béna ruhákat, cipőket hordtok, jelen esetben a lovagló meg a gumicsizmáról van szó.

2015. nov. 23. 11:04
 30/35 anonim ***** válasza:

Akkor tessék szépen b...nak lenni és akkor lehet válogatni a csajosan szexis cicagatyás pasik...bocs kislányok közt.

Egyéb probléma?

2015. nov. 23. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!