Milyen nadrágot vegyek?
Egyik barátommal tegnap voltunk nézelődni a bershkaba-n nagyjából ugyan olyanok vagyunk méretarányilag.Ugyan azt a nadrágot próbáltuk fel,neki jól állt,nem volt túl bő de nem is volt kifejezetten lányos,túl feszülős.Én felvettem azt a nadrágot rajtam meg úgy feszült mint annak a rendje viszont derékban és hosszban jó volt.Egyel nagyobb méret viszont már csipőben kicsi volt.Mit csináljak ? Feszülős nadrágot szeretnék de nem akarok úgy kinézni mint egy balettos.A vádlimon és a combomon feszül nagyon,szerintem túl nagyok,izmosak és emiatt kidudorodik főleg a vádlimnál.Mit tegyek ?Másokon az utcán nem dudorodik úgy ki a vádli hanem lemegy egészen a bokájáig egyenesen.
16 éves fiú :D
En 19 eve edzek es kifejezetten super skinny farmert vettem a newyorkerben mert nem azert izzadok,hogy dugdossam amiert megszenvedek.
Nekem mindenhol feszul de nyulossaganak koszonhetoen kenyelmes es lehet balettosnak nezek ki ahogy irtad,de nem masnak magamnak oltozok..
Keressgelj sokat, meglesz az igazi tobb fazont is probalj fel, en azt nem szeretem, veszek egyet sokszor es 1 het utan mar ki is tagult.
Bocsi az ekezetekert. (15/L)
A feszülőset vedd meg! :) Több ok miatt is:
Mivel használat közben tágulni fog még, pont jó lesz rád.
A másik dolog, hogy Skinny farmerből az a jó ami rendesen feszül mindenhol. :) Inkább legyen egy kicsit túl feszes, mint itt-ott laza, mert az nem néz ki jól. Különben is vádlin és combon is jól néz ki, ha fullra rád tapad, mert széped kiadja a lábizmokat. :)
Én is ilyen full feszülős skinny farmerokat hordok, mert sokkal jobban állnak, mintha nem tapadna rám teljesen. :) Én mindig olyan gatyát választok, ami próbánál nagyon feszül, mert pár óra hordás után úgyis tágulni fog, és akkor lesz pont jó. :) Persze még ekkor is mindenütt feszül rajtam, csak már nem akar szétrepedni. :) Én azt szeretem ha nemcsak a combomon és a vádlimon feszes, hanem a bokámon is, meg a fenekemen is szépen kiadva a formákat. :) És az a tapasztalatom, hogy a csajoknak is nagyrészt ez jön be, mert ők is szeretik látni a domborulatokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!