Miért ad ki minden lépésnél cuppanós hangot a cipőm?
Figyelt kérdés
Adidas Superstar. És mit lehet ellene csinálni? Valószínű hogy megtelt a talpa vízzel? Vagy nem tudom elképzelni miért. Előre is köszönöm a válaszokat!2015. nov. 18. 17:27
2/7 anonim válasza:
attól hogy megizzad benne a lábad és belül meg olyan az anyaga ami nedvességgel érintkezve ilyen hangot ad ki...nekem a converse és vans sportcipőm csinálja
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem erről van szó, a gumi talp néha ezt csinálja. Nem tudom mi az oka, az én cipőmnél egy idő után magától megszűnt.
4/7 anonim válasza:
nekem a dc tornacipőm csinálta ugyanezt, ha izzadt volt a lábam és vékony zokni volt rajtam. probald ki esetleg vastagabb zoknival
5/7 anonim válasza:
Igazabol puszit ad mert szeret teged! :))
6/7 anonim válasza:
leszopja a cipőd a lábad ujját, és azt hallod :D
7/7 anonim válasza:
Én is tapasztaltam már ilyet egy csizmámnál. Elvittem cipészhez és ott azt mondták, hogy a talp valahogy kilyukadt (habár látható sérülés nem volt rajta) és a teljes talpcsere a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!