Templomba milyen ruhában illik menni?
Megígértem a barátomnak akivel nem rég jöttünk össze és ő eléggé vallásos, hogy ma elkísérem a délutáni istentiszteletre, én nem vagyok vallásos de azt mondta, hogy nem baj. Csak nem tudom miben illik menni menni ő csak annyit mondott, hogy ne kihívóan, de lehetek csinos.
Én arra gondoltam, hogy egy sötét felsőt, bőrkabátot egy térdig érő szoknyát vennék testszínű harisnyával meg egy magassarkú fekete csizmát. Minimális smink ékszernek egy gyöngysor. Ez így jó lesz?
19/L
szerintem jó. ^^
de attól függően,ha találkozol hamarabb a barátoddal,mielőtt elmennétek és megnézed ő mennyire is öltözött ki akkor te is megfogod tudni,hogy a tiéd esetleg kevés vagy sok :D
A magassarkú csizma nálam kérdéses, de nyugi, nem fognak kinézni, szerintem senki nem törődik azzal, hogy mi van rajtad...
Azért nehéz lehet egy keresztény fiúval, én nem vállalnám be...
Még csak két hete vagyunk együtt eddig minden oké :-)
Amúgy mi a baj szerinted a csizmával? Nem tűsarkú sima fekete csizma, elég konzervatív darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!