Kicserélik így garanciával a cipőt?
Kb. 1 hónapja vettem cipőt, és egy pici kopás már van is a tetején. Nem nagy, de én így nem mennék emberek közé benne, mert igénytelennek érezném.
Így már visszacserélik?
Nem fociztam benne. :D Ennyi idő alatt nem kellett volna megsérülnie. Semmi olyat nem csináltam, amitől megsérülhetett volna.
Köszönöm, akkor visszaviszem, egy próbát megér.
Általában használatból eredő sérülés esetén nem cserélik ki a cipőt. Egy hete vásároltam egy cipőt a CCC-ben, aminek az orra az első alkalommal felszakadt. Csupán néhány órát volt a lábamon, észre sem vettem, hogy történt bármi a cipővel, csak mikor hazaértem. Visszavittem a boltba, mert oké, hogy műbőr cipő, és kilenc ezer forint nem a világ vége, de ha pár órás laza sétálgatás alatt kiszakad az anyag, az szerintem elég rossz minőségre utal.
Elküldték vizsgálatra a cipőt, de elutasították a garanciális cserét, mert "külső mechanikai hatás következtében alakult ki a sérülés". Érthető amit írtak, de ezek után biztos, hogy többet nem veszek ott cipőt, mert jó minőségű lábbeli nem szakad ki csak úgy, hogy észre sem veszi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!