Honnan vetted a téli kabátodat és mennyiért?
Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 17:53
11/30 anonim válasza:
Max lánya lehetnék, de az sem vagyok! :D
Igen, annyi!
13/30 anonim válasza:
Hát én 1.500,1.700 EUért biztos nem vennék egy francos kabátot,ami ugyan úgy ki tud szakadni,vagy leönthetem vörösborral,mint amelyik csak 40 EUba került :D
Én most akarok venni,ami 50 EU. Butikban
14/30 anonim válasza:
Orsay és 17-18.000 körül volt. Még tavaly.:D
Amúgy még ezt is soknak találom, de ez volt talán olyan, ami tetszett, meg viszonylag "olcsó" volt.
15/30 A kérdező kommentje:
Amúgy mind ilyen drágák ezek a téli kabátok én még pl sehol nem láttam 6ért ami még néz is ki valahogy. Én most a C&A-ból vettem egy fehér kabátot nem tudtam otthagyni annyira szép, meg már tavaly óta akartam fehér kabit. 22ezer volt, de úgy voltam vele megdolgoztam érte megérdemlem.
2015. nov. 15. 19:10
17/30 anonim válasza:
18/30 anonim válasza:
13-as nem vagyunk egyformák! :)
Több is van egyébként nekem, ami hasonló árkategória. Azt veszem meg, ami megtetszik. Ha az egy 25ezre Zara, akkor azt, ha pedig egy designer darab, akkor azt. Ugyanúgy hordom mindegyiket, ugyanúgy vigyázok mindegyikre.
20/30 Sunshinedoll válasza:
Promod, akciósan volt 23e asszem, tavaly vettem, nem vágom pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!