Szeretnék OLCSÓN (szóval akár túrkáló is szóba jöhet) beruházkodni. Melyikek a legjobb üzletek, ahol ezt meg lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egyrészt divatos, stílusos pulcsikat és esetleg nadrágokat szeretnék venni.
De aki tud esetleg olyan turkálót, boltot, ahol rocker cucccokat/ruházatot (is) lehet kapni, azt is szívesen fogadom.
Mindez azért fontos, hogy olcsó legyen, mert nem szeretnhém, hogy a szüleim vegyék meg helyettem, viszont a zsebpénzem egy részét egy iskolai kirándulra tartogatom, így nem vetem meg természtesen a használt ruhát sem.
2015. nov. 13. 18:42
1/5 A kérdező kommentje:
A legfontosabbat kihagytam: Budapesten
2015. nov. 13. 18:43
2/5 anonim válasza:
Szerintem van Pesten is Háda :) Az relatív olcsó, és vannak jó cuccok!
3/5 anonim válasza:
Face-en van egy ruhaeladós csoport, az a neve, hogy Boltkórosok, szerintem ott is nézz körül. :)
4/5 anonim válasza:
Boltkórosokat hagyd ott virtuálisan ölre mennek a csajok egy egy gagyi bershka pólóért....
Gardrobcsere.hu vagy ha pesti vagy akkor a Renoválás turit ajánlom a Blahán. Különleges, darabáras turi szuper cuccokkal. Nem a legolcsóbb de mégse egy kínai vagy plázás ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!