Lécci linkeljetek divatos ruhákat egy tini számára?
Figyelt kérdés
igazibol 14 vagyok de simán kinézek 16-17 évesnek miylen ruhákat ajánlotok?2010. márc. 19. 15:12
2/11 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy mi a divat, hanem az hogy mi áll jól
3/11 anonim válasza:
15:29 + mi az ami neked tetszik!!!
4/11 A kérdező kommentje:
tudom nem engem kérdeztél de szertem a lilát barnát szürkét és még a piros is elmegy na meg a fekete fehér is
lécci linkeljetek
2010. márc. 19. 15:37
6/11 A kérdező kommentje:
2010. márc. 19. 15:55
7/11 anonim válasza:
Na látod te is tudsz keresni magadnak meg linkelni.
Akkor miért ránk bízod!? Lehet hogy éppen olyat lineklünk ami neked nem tetszik, de viszont saját magunknak meg igen. És akkor mi vagyunk leszúrva ez miatt. Meg ne mi döntsük el,hogy milyen ruhát vegyél.
Beírod a googleba a képekhez, hogy: öv, farmer, kiegészítő, tunika, leggings, bolero, szoknya, szandál, táska, napszemüveg, cipő, napszemüveg, kendő, stb... amit akarsz,és máris megtalálsz mindent, és azt választod ki ami magadnak tetszik. Ennyi lenne.
8/11 A kérdező kommentje:
de nem tud valaki még ilyesmi oldalakat?
2010. márc. 20. 16:25
9/11 anonim válasza:
ITT KERESGESS:(az utolsó külföldi oldal)
www.cosmopolitan.hu
www.bonprix.hu
www.jeansclub.hu
www.benetton.com
10/11 A kérdező kommentje:
köszi még jöhetnek az ilyen oldalak
2010. márc. 21. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!