Én végülis igen,egy vékonyabb téli kabátot.Enyhén bélelt parka,kapucnis,elég hosszú(takarja a fenekemet).Most hordom 1 hete kb.Nem fázom benne(mondjuk még minusz 5 foknál asszem nem nagyon volt hidegebb),alá szoktam öltözni,viszonylag rétegesen(atléta,vékonyabb felső,esetleg kardigán).Azért nem hordom a téli kabátomat,meg a vastag pulcsikat,mert akkor mit veszek fel minusz 20 fokba,hóba,fagyba? Bár reméljük olyan nem lesz..:D Most még nincs olyan hideg szerintem,de nagyon sok embert látok már térdig érő csizmába meg vastag pufi kabátba.
2015. nov. 8. 16:43
2/8 anonim válasza:
Hideg van, szóval nyilván. Van melegebb téli kabátom is, meg az sem mindegy mit venni alá.
2015. nov. 8. 17:17
3/8 anonim válasza:
Mivel olyan hideg van, mint télen, igen. Vagy az enyhén bélelt bőrkabátomat vastagon aláöltözve (farmerdzseki, pulóver), vagy egy vastagon bélelt másik kabátot veszek fel, attól függően, mennyire van hideg.
Nem az évszakhoz, hanem a fokokhoz öltözködöm...mindenkinek így kéne tennie...dehát a csomó divatp*csa inkább megfagy, csak nyomulhasson a menőn a derekára kötött a műbőr csodájában...mondván, hogy ő nem fázik.
2015. nov. 8. 17:26
4/8 anonim válasza:
Hát én nem vagyok divatp*csa, mégis csak pulcsit hordok. Genetikailag nem vagyok fázós, az apám családjában mindenki jól bírja a hideget. Én a meleget nem bírom egyáltalán, nyáron nem tudok elég kevés ruhát felvenni.
Egyelőre utálom, hogy reggel hideg van, napközben pedig megsülök, így nem is hordok magammal kabátot (csak cipelhetném egész nap)
2015. nov. 8. 18:47
5/8 anonim válasza:
Olyan hideg van, mint télen? :( Nekem nem tűnt fel Budapesten. Én nem téli kabátot hordok még, hanem egy bőr dzsekit, de alá felöltözöm rendesen.
2015. nov. 8. 19:18
6/8 anonim válasza:
Én dzsekit hordok télen is, max. ha nagyon hideg van akkor több mindent veszek fel alá, rövidebb távon elég jól viselem a hideget, de ha több órát kell kint lenni mínuszban akkor azért felhúzok egy kabátot én is.
2015. nov. 8. 19:50
7/8 anonim válasza:
Igen, már október közepe óta. De most épp nincs hideg, szóval pulcsiban rohangálok.
2015. nov. 9. 12:38
8/8 A kérdező kommentje:
Felvettem ma a télit és majd meg sültem pedig csak egy pólót vettem alá. :( Ma valóban nem volt olyan hideg, bezzeg múlt héten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!