Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Melyik az a ruha,...

Lányok! Melyik az a ruha, amiben a pasitok nagyon szeret látni titeket?

Figyelt kérdés

:)

(tudom hogy ruha nélkül, de nem ez volt a kérdés)

2015. nov. 8. 14:36
 1/10 anonim válasza:

:)) Hát, szereti, ha egy pár fülbevalóban vagyok, de ha csak hajpánt van rajtam, az sem jelent neki gondot.

Amúgy mindenben szeret látni, nem tesz nagy hangsúlyt a ruhákra. Mikor takarítok vagy futok egy elnyűtt sátorméretű pólóban és mackónadrágban, ugyanolyan vonzónak talál, mint amikor magassarkút és inget veszek fel.

2015. nov. 8. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én páromnak sincs különösen kedvence. Csak szimplán meg szokott dicsérni, hogy csinos vagyok. Pedig aztán elég visszafogottan öltözködök :D
2015. nov. 8. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én férjem egyszerű lélek, minél közönségesebb, annál jobb :/.
2015. nov. 8. 15:14
 4/10 anonim ***** válasza:
bőr cuccok főleg (naci, szoknya, ruha stb) meg harisnyák, nomeg a tűsarkú a kedvence.
2015. nov. 8. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ket nagykedvenc van: fekete tusarku, fekete bor miniszoknya es voros csipkes felso a tole kapott ekszerekkel vagy egy piros miniruha nagy kivagassal (ferfiak :"D)
2015. nov. 8. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:

En szexi ruciban szeretnen latni,de valamiert hiaba konyorgok mintha suket lenne.

Lehet rossz helyen probalkozok...

2015. nov. 8. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én párom nem mondja. Akkor szól, ha megyünk valahova, hogy nadrágot vegyek... Ő inkább azt nézi, hogy más mit néz rajtam...pedig én magamnak és neki akarok tetszeni és nem képes felfogni, hogy sokszor egy nadrág, pl. leggings sokkal többet mutat, mint egy szoknya harisnya nadrággal...
2015. nov. 8. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Szoknyában, egyberuhákban, szóval elegánsan és nőiesen.
2015. nov. 8. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
engem is szoknyában, szép blúzban szeret látni leginkább. szereti, ha fülbevalót veszek föl. de ha nem ezeket hordom, akkor is azt mondja, hogy csinos vagyok :D
2015. nov. 9. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Szűk passzos nadrág, felső és ruha.
2015. nov. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!