Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mennyire ciki a...

Lányok! Mennyire ciki a fiúknak, hogy ha fáznak, harisnyát vesznek fel?

Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 07:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tevedsz kedves utcso!

Vedd fel az elso kettot amit irtal es meglatod milyen kenyelmes ,ellenben a nejlon harisnya nem gyurodik,nem csuszik le es igenis melegit!

Ha nem melegitene miert hordja szoknyahoz es nadrag ala sok no?

Amugy egy ruhat nem az anyaga hatarozza meg hogy melyik nemhez tartozik,mivel mar 1994-ota gyartanak ferfi nejlon harisnyat nem veletlenul!

Amugy a sportruhazat is nejlonbol keszul akkor szerinted az mind noi ugye...?

2015. nov. 8. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki ez. Én barátom is visel harisnyát amikor már 5 fok vagy az alatt van a kinti hőmérséklet. Gyakran dolgozik kint a szabadba mert raktáros illetve sofőr a tüzépen és 8-ból legalább 6 órát kint dolgozik. A munkásnadrágja alá veszi fel mindig általában lábfejnélkülit hord vagy egy vékonyabb leggingset. Nemgyűrődik fel, kényelmes is neki, nem izzad be. Ha elmegyünk sétálni akkor is felveszi nadrág alá, ha már hideg van. Nagyon fázós a lába. Mínuszokba már vastagabb harisnyát vesz fel. Próbált már vékony melegítőt, cicanadrágot, jéger alsót meg pamut férfi harisnyát egyik sem vállt be neki. Én is gyakran hordok nejlon harisnyát igaz én szoknyával vagy egybe ruhával mert én szeretek így öltözködni ameddig nincs extrém hideg.
2015. nov. 8. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:

men pantyhose

[link]

2015. nov. 9. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!