BoriszXD kérdése:
Szerintetek mennyire gáz az utcán?
Figyelt kérdés
Elromlott a fülesem és most nem tudok zenet hallgatni a buszon és a városban ameddig kiérek a suliba... Viszont van egy SteelSeries Siberia v3 fehér fejhallgatóm amivel tudnék zenét hallgatni csak nem nagyon merek kimenni vele az utcára mert nemtudom eldönteni, hogy gáz vagy nem.2015. nov. 3. 23:27
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! :)
Nyugodtan hord az utcán
2/6 anonim válasza:
Rágugliztam,és lánynak kicsit maszkulin kinézetű fejhallgató ez,de ha jól feltételezem,te fiú vagy.:) Hordd nyugodtan egyébként.Lehet,hogy megnéznek,de az annak szól,hogy fejhallgatód van,nem fülesed,nem annak,ahogy a fejhallgató kinéz.Ha már zenét hallgatsz,akkor azzal törődj,ne mások véleményével.Hajrá!
3/6 anonim válasza:
szerintem hord, sok ismerosomnek van olyasmi fulhalgatoja. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2015. nov. 4. 09:17
5/6 anonim válasza:
Ennyi erovel komplett erositot is csatolhatsz a hatadra,max azt gondoljak mobil hangstudio vagy...
6/6 anonim válasza:
Nekem alapból furcsa az ilyen fejhallgatók de mindegy. Jobb mint ha hangosan hallgatnád a zenét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!