Gregory1993 kérdése:
Ti nektek mi a véleményetek ha egy fiú női ruhákat, lábbeliket vesznek fel?
Figyelt kérdés
-2015. nov. 1. 17:54
2/10 anonim válasza:
Attól függ hol, utcán szerintem 1-2 kivételtől nem hiszem, hogy jár láthatóan így valaki. Milyen ruháról, cipőről van szó, mert vannak már átmeneti darabok is.
3/10 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, csak vigyázni kell a sok vallásos fanatikussal. Magassarkúban nehéz futni, ha valami skinhead banda balhézni akar.
5/10 anonim válasza:
Amig nem áll a hátam mögé addig nem izgat
6/10 anonim válasza:
az a vicc h tök heteró, csajfaló srácoknál is látom az utóbbi időben, hogy pl modellkedésnél, de akár sima utcai öltözködésben is bizony simán felveszik a magassarkút is meg az olyan ruhákat is amikről el se tudom dönteni h lánynak vagy fiúnak való-e, szal ezzel sztem jelenleg ott tartunk, hogy a ruha is kezd unisex lenni, és a metrosexualitással eleve megindult már ez a folyamat, csak talán mostanában kezd egyre szélesebbé válni.
szal először én is furán néztem, de már nem lep meg.
7/10 anonim válasza:
De gondolom ez is csak Pesten divat, mert nem találkozok ilyenekkel vidéki városokban.
8/10 anonim válasza:
hát a vidék mindig egy más téma ugye ...
9/10 anonim válasza:
Nagyon bejön.
Terry Black voltam, sziasztok.
10/10 anonim válasza:
Azt hogy utanozza a kanyokat,akik ugyanezt teszik,csak forditva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!